Bıçaklı kavgada 16 yaşındaki Eymen öldü

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada ağır yaralanan Suriye uyruklu Eymen Hamammı (16), hastanede hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 14.09.2020 12:07 GÜNCELLEME 14.09.2020 12:08 ÜLKE'DE BUGÜN
Bıçaklı kavgada 16 yaşındaki Eymen öldü
Bıçaklı kavgada 16 yaşındaki Eymen öldü

Vezirköprü ilçesinde dün akşam saatlerinde Suriye uyruklu iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada Eymen Hamammı, ismi öğrenilemeyen bir kişi tarafından bıçaklandı. Ağır yaralanan Hamammı, ihbarla gelen 112 sağlık ekiplerince kaldırıldığı Vezirköprü Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis, kavgaya karışan şüphelilerin bulunması için soruşturma başlattı.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 5
  • Erkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Irkcilik var turkiyedr
    Cevapla
  • Nedim 3 yıl önce Şikayet Et
    İki Suriyeli grup diyor ne ırkçılığı
    Cevapla
  • uzman 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim zaten yeterince sorunlu ve sorumsuz insanımız varken yeteri kadar boş insan varken hayatı sadece faydadan çok zarar verecek insanımız varken birde başımıza sorunlar açacak u ülkeye hiçbir faydası olmayacak kamu güvenligini olumsuz etkileyecek insanları ithal !! eftik.Hangi akılla hangi sebeple...insanlık diyerek başımıza.büyük bela aldık.inşalllah bu belayı az zararla atlstırız.
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Den hiç savaş yaşadın mı? Senin çocukların hiç uçak geçince korkudan çığlıklar attı mı? Sen hiç acaba bu gece üzerime Rusya mı Esed mi bomba atacak diye uyumaya çalıştın mı ? Sen hiç bir şişe su için kuyruğa girip o suyu almak için kendini yırttın mı ?
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR