Ekmek almaya giden yaşlı adam ayakkabısını çıkarırken kafa üstü düşerek öldü

Samsun2un İlkadım ilçesinde yaşanan olayda, ekmek almaya giden 82 yaşındaki Ali Ö., bakkaldan eve döndüğünde ayakkabısını çıkarırken kafa üstü merdivenlere düşerek hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 29.11.2022 09:33 GÜNCELLEME 29.11.2022 09:33 ÜLKE'DE BUGÜN
Ekmek almaya giden yaşlı adam ayakkabısını çıkarırken kafa üstü düşerek öldü
Ekmek almaya giden yaşlı adam ayakkabısını çıkarırken kafa üstü düşerek öldü

Olay, İlkadım ilçesi Cedit Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali Ö. (82) bakkaldan ekmek alıp evine döndü. Evin girişinde ayakkabısının birini çıkartıp diğerini çıkarmak isteyen yaşlı adam, dengesini kaybetti.

AYAKKABI ÇIKARIRKEN CANINDAN OLDU

Yere düşen yaşlı adam kafasını merdivene çarptı. Yakınları olayı 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kalbi duran yaşlı adama sağlık ekipleri müdahale etti. Ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaşlı adam hayatını kaybetti. 

Olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • garip 1 yıl önce Şikayet Et
    ölüm geldimi bir ayakkabını çıkarırsın diyetini çıkarmaya vaden yetmemistir vakit gelmiş demekki hayat bu işte neyimize guveniyoruzki
    Cevapla
  • harbi 1 yıl önce Şikayet Et
    saçma başlık.. öldüğü için düşmüş olamaz mı
    Cevapla
  • FİKRET 1 yıl önce Şikayet Et
    Ecel . ALLAH rahmet eylesin .
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR