Benzine büyük zam! İşte yeni fiyat

Benzin türlerinin litre fiyatları bu gece yarısından itibaren 11 kuruş artırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.04.2015 17:06 GÜNCELLEME 15.04.2015 17:26 Sektörler
Benzine büyük zam! İşte yeni fiyat
Benzine büyük zam! İşte yeni fiyat

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) 19 Şubat'ta başlattığı yeni tavan fiyat uygulaması kapsamında Türkiye genelinde uygulanacak fiyatları açıkladı.

Buna göre, İstanbul'da kurşunsuz benzinin litre fiyatı 4.39 liradan 4.50 liraya yükselecek.

Ankara'da benzinin litre fiyatı 4.42 liran 4.53 liraya, İzmir'de 4.41 liradan, 4.52 liraya yükselecek. Benzin 4.68 lira ile en pahalı Hakkari'de satılacak.

EPDK, dağıtım şirketlerinin akaryakıt fiyat oluşumlarında belirlenen fiyat metodolojisine uymamaları nedeniyle Petrol Piyasası Kanununun ilgili hükümleri gereğince tavan fiyat uygulaması kararı almıştı.

YORUMLAR 54 TÜMÜ
  • Tuncay 9 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun
    Cevapla
  • Abdülkadir 9 yıl önce Şikayet Et
    Cenabı hak nasıl biliyorsa öyle yapsın benzine zam yapanları.Öte dünyada yakaları elimde hakkımı helal etmiyorum keyfi uygulama yapanlara.Haram olsun.
    Cevapla
  • hakkı 9 yıl önce Şikayet Et
    işte bu otomobille tek başına gidenlere duyrulur.... otobüse servise binin..
    Cevapla
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Kendi aracına binmek varken otobüs, tramvaya binip nefes alamazsın, 2 katı daha yavaş gidip üstüne kadınsan tacize uğrarsın. Zaten herkes yapışık gidiyor. Toplu taşıma araçlarını bu yüzden hiç sevmiyorum.
    Cevapla
  • uysal 9 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar Sayın Bakan açıkladı ya dolar istediği kadar yükselsin bir şey olmaz merkez bankası bu işe karışmasın diye. Dolayısıyla merak etmeyin zamlardan zarar gelmez, benzin zammı da yararlıdır, kimseye zararı olmaz. Biz Sayın Bakandan iyi mi bileceğiz.
    Cevapla
  • bir kul 9 yıl önce Şikayet Et
    benzin zammı keyfi araba binen için yararlıda bide çiftçiyi nakliyeciyi minibüscüyü otobüscüyü halciyi fabrikatörü vb düşün bi sürü millet etkileniyo bundan buda sana yansıyo otomatikmen yanlışa yanlış dogruya dogru dememiz lazım
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    güzel kardeşim bu körlük neyin körlüğü! el insaf! el insaf! madem zam iyidir o zaman sana ve senin gibi düşünenlere yapsınlar...bu ülkede 300-400 tl ile yaşamak zorunda olan insanlar var..herşeye zam gelecekse bu insanlar açlıktan ölsün mü ?
    Cevapla
  • mertt 9 yıl önce Şikayet Et
    verin milli ittifaka oyu bak nasıl maaşlara zam gelir biz eskiden meyveyi sebzeyi kasalarla alırdık şimdi 5-6 tane elma almaya çekiniyosun ;yıllık 54 milyar faiz ödersen devletin kurumlarını yok pahasına özelleştirirsen çiftçiyi ezersen ülkende sanayi adına hiç bir faliyet olmazsa arge olmazsa ne bekliyosun ki modern köle olursun işte
    Cevapla
  • hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    parmaklarına sağlık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR