Turizm sektörü Uzakrota Summit '19'da buluşuyor

Türkiye'de seyahat denilince akla ilk gelen kaynaklardan biri olan Uzakrota sitesi, turizm sektörünü bir araya getirdiği geleneksel zirvelerine bu yıl bir yenisini daha ilave ediyor. Uzakrota Summit '19, aralarında turizm sektörünün önde gelen isimlerinin de bulunduğu 4 bini aşkın kişiyi ağırlayacak.

ABONE OL
GİRİŞ 11.12.2019 14:56 GÜNCELLEME 11.12.2019 14:56 SEYAHAT
Turizm sektörü Uzakrota Summit '19'da buluşuyor
Turizm sektörü Uzakrota Summit '19'da buluşuyor

Türkiye'nin bacasız sanayisi turizm, 2020'ye tam gaz hazırlanıyor. Özellikle bu yılı oldukça verimli geçiren sektör, ülkeye önemli bir miktarda döviz girmesini sağladı. 2020'de turist beklentisi hedefini 40 milyon, 2023 için ise 70 milyon hedef koyan sektör, bu sayılara yakalayabilmek adına önemli çalışmalar yapıyor.

 

Sektörün önde gelen internet sitelerinden olan Uzakrota, her yıl geleneksek olarak düzenlediği turizm zirvesine bu yıl Cuma günü Hilton'da ev sahipliği yapacak.

 

4 BİNDEN FAZLA UZMAN

Uzakrota Summit turizm sektörü için oldukça önemli bir zirve. Turizmin en prestijli organizasyonlarından biri olan Uzakrota Summit, 4 binden fazla uzmanı ağırlamaya hazırlanıyor. 

13 Aralık Cuma günü Hilton Bosphorus Convention Center’da düzenlenecek etkinliğe turizm sektörünün önde gelen isimleri katılacak, konuşma yapacak. Düzenlenecek olan etkinliklerde yapılacak olan konuşmaların yanı sıra sektördekiler, uzmanlarla birebir görüşme imkanını elde edebilecek, fikir alışverişlerinde bulunabilecek.

TÜRKİYE'DE TURİZME YÖN VERENLER UZAKROTA'DA

Jolly tur CEO’su Mete Vardar, Prontotur CEO’su Ali Onaran, Setur Operasyon Direktörü Oktay Temeller, Tatilsepeti.com CEO’su Kaan Karayal, Gazella Turizm CEO’su Velit Gazel, Neredekal.com CEO’su Özkan Hacıoğlu, Emirates Havayolu Bulgaristan, Romanya ve Türkiye Genel Müdürü Bahar Birinci, Atlasglobal eski Genel Müdür Yardımcısı Nevzat Arşan, Lufthansa Türkiye ve Irak Bölge Müdürü Kemal Geçer, Türkiye’nin lider online uçak bileti acentası Enuygun.com’un CEO’su Çağlar Erol,rezervasyon portalı Otelz.com‘un CEO’su Bertan Aner, Golden Bay Tour CEO’su Mehmet Erdoğdu, Heysem Travel CEO’su  Ayman Maslamani, Paximum CEO’su Erol Türk, HotelRunner Kurucu Ortakları Arden Agopyan ve Ali Beklen, Biletall CEO’su Yaşar Çelik, SkyHub Ürün Direktörü Orhan Durmuş, Corendon Airlines Group CEO’su Yıldıray Karaer, Tatilbudur.com CEO’su Onur Otruş, Tura Turizm CEO’su Erkunt Öner, Valstur CEO’su Baki Özarslan, Jules Verne CEO’su Ayşe Yağcı,  Turk Ekspres Genel Müdürü Harika Kızılhan, Aylık ev konaklaması konusunda San Francisco merkezli olarak küresel faaliyet gösteren Nestpick’in CEO’su Ömer Küçükdere, Aviareps Türkiye Genel Müdürü Aslı Erkan, Travelport Türkiye İş Geliştirme Müdürü Beyhan Çalık gibi sektörde söz sahibi güçlü isimler de yer alacak.Tur operatörü Travelzone CEO’su Barış Öztürk, Tur operatörü Adonis‘in Genel Müdürü Tamer Çiçek, Tur operatörü Exp-ert‘in CEO’su Kemal Ertem, Tur operatörü Day Tours CEO’su Kaan Şaf, , Seyahat acentası Far’n Away Travel‘ın Kurucusu Levend İskit, Tatilsepeti.com Genel Müdürü Koray Küçükyılmaz, Shimdigo Genel Müdürü Tuna Yılmaztürk,International Congress and Convention Association Avrupa Direktörü Elif Balcı Fisunoğlu, Ingiltere merkezli Halalbooking’in Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Ufuk Seçgin, Hotech CEO’su HamdullahTurgut, Odamigo CEO’su Levent Apaydın, Tourismo CEO’su Cemal Kızıltan, İstanbul Rehberler Odası Başkanı Sedat Bornovalı, International Residency & Citizenship CEO’su Tolga Habalı, Prontotour İletişim Müdürü Mehmet Güneli, Mosanta E-SEO Kurucusu İlyas Teker, Enuygun Kurumsal Seyahat Müdürü Orkun Özkan, BTB Tours Kurucusu Salih Gözcü  gibi 150 üst düzey konuşmacı yer alacak.  

TURİZMİN EN ETKİN ZİRVESİ

Aralarındaüst düzey firma yömneticileri ile global ölçekteki havayolu firmalarının marka sorumlularının bulunduğu katılımcı listesi, Uzakrota Summit'in bu alanda yapılan en kapsamlı ve en prestijli organizasyon olma konusundaki iddiasını açıkça kanıtlıyor.

Zirveye gökyüzündeki bayrak taşıyıcımız Türk Hava Yolları da geniş bir alan ile katılım sağlıyor. Bunun yanı sıra Haber7.com da medya sponsorları arasında bulunduğu etkinlikte, 83 numaradaki standı ile katılıyor. Etkinlik boyunca standımız ziyarete açık olacak.

ETKİNLİĞE YOĞUN İLGİ

Turizm planlamasına yön verecek bu etkinliğe katılım için talep oldukça yüksek. Zira Uzakrota Summit, turizm sektörünün paydaşları adına hem ulusal hem de uluslararası alanda oldukça önemli bir etkinlik.

Yalnızca saatler kalan bu etkinliğe katılım sağlamak isteyenler için de giriş için biletleri satışta bulunuyor. Bilet satışlarının gerçekleştirildiği internet sitesine buraya tıklayarak ulaşabilir, turizm sektörünün dinamiklerinin şekilleneceği bu etkinlikte siz de bulunabilirsiniz.

YORUMLAR 4
  • Emrullah 4 yıl önce Şikayet Et
    VUUU! Hemen bilet alıyoruz...
    Cevapla
  • Ahmetcan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben geçen sen bu zirveye katıldım. Çok iyi isimler konuşmacı olarak yer alıyor. Ülke turizmi açısından faydalı.
    Cevapla
  • Esmanur 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyiymiş.. Haber7 de katılıyorsa kesin faydalı olacaktır.
    Cevapla
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tarz zirveler ülke ekonomisi için de çok önemli. Tebrik ediyorum...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR