Snowboard tutkunları Sivas'a akın etti

Sivas, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezinde snowboard severleri ağırladı. Sömestrı fırsat bilen tatilciler, Yıldız Dağı'nda doyasıya eğlendi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.01.2020 16:31 GÜNCELLEME 27.01.2020 16:31 SEYAHAT
Snowboard tutkunları Sivas'a akın etti
Snowboard tutkunları Sivas'a akın etti

İstanbul’dan Sivas’a gelen snowboard tutkunları, hafta sonu Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezinde doyasıya eğlendi. İstanbul’dan Sivas’a gelen bir grup snowboard tutkunu, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezinde yarış yaptı. Renkli görüntülere de sahne olan pistlerde, nefes kesen görüntüler ortaya çıktı.

 

Gönüllerince eğlenen sporcular, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi’nin çok güzel bir tesis olduğunu ifade ettiler. 
 

 

Ara tatilde büyük ilgi görüyor 

Sivas Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi ara tatil döneminde büyük ilgi görüyor. Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi’nde profesyonel kayakçılar profesyonel pistlerde, kayağa yeni başlayanlar ise acemi pistinde kayak yapıyor. Kızak pistinde ise modern kızaklarda yediden yetmişe herkes doyasıya kızak keyfini yaşarken, kızakçılar yürüyen band sayesinde yorulmadan pistin başlangıç noktasına kadar çıkabiliyor. Diğer yandan ara tatil dolayısıyla özellikle öğrenci ve öğretmenlerin uğrak noktası haline gelen tesisler, büyük ilgi ve beğeni görüyor.

Ara tatilin keyfini Yıldız’da yaşamak isteyen kayak severler tesislerin imkanlarından faydalanıyor. 
                                         

KAYNAK : İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR