Balayına geldikleri Maldivler'de mahsur kaldılar

Balayı tatillerini Maldivler'de yapmayı tercih eden bir çift, Koronavirüs nedeniyle adada mahsur kaldı. Kaldıkları otelde çift kişilik özel hizmet alan çift adeta "lüks karantina" şartlarında konaklıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 06.04.2020 14:15 GÜNCELLEME 06.04.2020 15:14 SEYAHAT
Balayına geldikleri Maldivler'de mahsur kaldılar
Balayına geldikleri Maldivler'de mahsur kaldılar

Koronavirüs dünyanın her yerinde kendini gösteriyor. Sessiz, sakin haliyle bilinen Maldivlerde bile... Balayı için Maldivlerin küçük bir adasını tercih eden Güney Afrikalı çift, salgın nedeniyle adada mahsur kaldı. Üstelik konakladıkları otelde yalnızca görevliler ve kendileri bulunuyor.

 

 

ADADA MAHSUR KALDILAR

28 yaşındaki Raul de Freitas ile eşi 27 yaşındaki Olivia balayı için maldivlerin ufak bir adasını tercih etti. Ancak Koronavirüs'ün pandemiye dönüşmesi nedeniyle uçuşlar tamamen durdu. Adada yalnız başına kalan çift, kaldıkları otelde karantina koşullarında kalmaya başladı. Ancak biraz lüks bir karantina...

Tatil beldesi yalnızca çifte hizmet ediyor. İkisinin de sağlık sorunu bulunmazken, genç çift gün boyu denize ve havuza giriyor, yemek yiyip tesislerde konaklıyor.

 

 

RÜYA GİBİ KARANTİNA

Herkesin gitmek için can attığı Maldivler'de salgın nedeniyle mahsur kalan ve evlerine geri dönemeyen çift, adanın tadını çıkartıyor. 6 günlük paket tur planlıyla yola çıkan çift, günlerdir tesislerde kalıyor.

Özel ilgi ve alakanın gösterildiği çifte tesis personeli kesintisiz hizmet sunarken, akşam yemeklerini deniz manzarasına karşı özel olarak kurulan masada mum ışığında yiyor.

"MAHSUR KALMA FİKRİNE HERKES BAYILIR, ANCAK"

Olivia Maldivler gibi bir tropik adada herkesin bayılacağını, ancak gerçekte mahsur kalındığında durumun pek de öyle olmadığını belirtti: "Tropik adada, tatil beldesinde mahsur kalma fikrine herkes bayılır. Ta ki gerçekten mahsur kalana dek... Tropik ada sadece, istediğiniz zaman eve döneceğinizi bilirseniz, eğlenceli."

Çift karantinadaki yaşamlarını her gün sosyal medya hesaplarından paylaşırken, dünya basınında da geniş yankı uyandıran bu olayın, tesisler için yapılan reklam çalışması olabileceği de belirtildi.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 2
  • yurttaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Tüh çok üzüldüm.
    Cevapla
  • dogrusu 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi de karantina kaca mal oluyor?, otele para oduyorlarmis hala diye duydum...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR