Bilgisayarınızın başında dünyayı keşfedin!

Koronavirüs günlerinde hepimiz evlerimizde kaldık. Bu salgın herkesi etkiledi ancak en çok gezginler bu duruma üzülüyor. Hemen her mevsimde bir yerlere gitmeyi, yeni yerleri görmeyi, keşfetmeyi arayanlar, bugünlerde evlerinde kaldı. Fakat o gezginler için bu haber, müjde gibi gelecek. Oturduğunuz yerden sizleri gezintiye çıkarıyoruz!

ABONE OL
GİRİŞ 23.05.2020 16:43 GÜNCELLEME 23.05.2020 17:01 SEYAHAT
Bilgisayarınızın başında dünyayı keşfedin!
Bilgisayarınızın başında dünyayı keşfedin!

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerine kapanan gezginler, seyahat etmeyi özledi. Aslında hepimiz dışarı çıkmayı, dolaşmayı özledik fakat kontrol altına alınıp düşüşe geçen salgın etkisinin ileri boyutlara taşınmaması adına biraz daha sabretmemiz gerekiyor; en azından normalleşme süreci tamamlanana kadar.

 

 

Bu süreç zarfında gezmeyi, keşfetmeyi özleyenler için bir müjde gibi gelecek bu haber, seyyah ruhunu sanal ortama taşıyor. Gitmeyi, görmeyi istediğini dünyanın pe çok noktası, internet ortamında evinize geliyor.

DÜNYAYI EVİNİZE TAŞIYOR

Özellikle evdekal sloganının yayılmasıyla online olarak gezi yapabileceğiniz platformlar oldukça popüler hale gelmeye başladı. Kimileri sanal gerçeklik ile kimileriyse 360 derece çekim ve 3D görüntü ile izmet veren bu platformlar, oldukça popüler hale geldi.Gez.la da onlardan biri.

 

 

Türk girişimciler tarafından tamamen Türkçe hizmet vermek üzere yayın yapan bu platform, 137 farklı destinasyonu evlerinize taşıyor.

MÜZELER, ORMANLAR, SARAYLAR VE DAHA NİCELERİ

Pek çok farklı destinasyonu ayrı ayrı kullanıcılarına sunan bu platform, bünyesindeki yerleri 360 derecelik görüntülerle servis ettiği gibi, aynı zamanda yer yön işaretleri ile sizi mekanların içerisinde gezdiriyor. Tıpkı siz oradaymışsınız gibi!

Gezdiğiniz müzeleri işaretleyip, farklı yerler arasında yolculuğa çıkabilir, beğendiğiniz tarihi parçalar, sanat eserlerine yakından bakabilme fırsatına sahip olabilirsiniz. Evde sıkılmak, rutin şeyler yapmaktan siz de bunaldıysanız, gez.la tam da size göre. 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR