Koronavirüs'te normalleşme süreci: Tatil destek kredisi açıklandı

Koronavirüsle mücadelede geçilen normalleşme sürecinin önemli parçalarından birisi de turizmin yeniden başlaması. Bu noktada vatandaşın tatil planlarını ekonomik problem yaşamadan yapılabilmesi adına 6 ay ödemesiz 36 aya kadar vadeli kredi paketi hayata geçiriliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 01.06.2020 10:52 GÜNCELLEME 01.06.2020 10:52 SEYAHAT
Koronavirüs'te normalleşme süreci: Tatil destek kredisi açıklandı
Koronavirüs'te normalleşme süreci: Tatil destek kredisi açıklandı

Koronavirüsle mücadelede en çok sekteye uğrayan sektörlerden biri turizm oldu. Tatilcilerden mahrum kalan ve sezonun bir kısmını boş geçirmek durumunda kalan sektörün yeniden canlandırılması adına kamu bankalarından oldukça cazip fırsatlar ile tatil yaptıracak kredi paketi açıklandı.

 

SEYAHAT ACENTELERİ ANLAŞACAK

Tatil yapmak isteyen ve ilgili banka aracılığı ile maaş alan emekli ve çalışan müşterilerin tatil ve seyahat giderlerinin finansman ihtiyacının uygun şartlarda sağlanmasının yanı sıra, turizm sektörünü desteklemek amacıyla cazip bir kredi paketi hayata geçiriliyor.

Seyahat acentelerinin kamu bankaları ile yapacağı kredi paketi anlaşmasıyla, tatil yapmak isteyen kişiler 6 ay ödemesiz 36 ay vadeli 10 bin lira üst limitli kredi verilebilecek.

 

TATİL KREDİSİ KOŞULLARI

Bankalarla anlaşma yapacak seyahat acentelerine tatil paketi satın almak için başvuran vatandaşlar, 10.000 TL’ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade ile uygun şartlarda finansman imkanı sunulacak. Söz konusu kredinin 1. ve 2. taksitleri ilgili firma ve banka tarafından ödenecek; vatandaşın taksit ödemesi 9 ay sonra başlayacak.

Bu kapsamda müşterilerimizin kullanacağı kredinin faizi aylık %0,67 oranına denk gelecek.

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR