100 bin euroya Antalya'da güvenli tatil

Koronavirüs pandemisinde normalleşme süreci, tatil ve turizmi de canlandırdı. Özellikle sosyal mesafeli tatil anlayışlarını tercih edenler, özel villaları tercih ederken, güvenli tatilin ücreti de dudak uçuklatıyor. Geceliği 10 bin euro olan ve kendi başına otel gibi inşa edilen lüks villa, 10 günlüğüne Katarlı bir aile tarafından rezerve edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.06.2020 10:47 GÜNCELLEME 08.06.2020 10:47 SEYAHAT
100 bin euroya Antalya'da güvenli tatil
100 bin euroya Antalya'da güvenli tatil

Koronavirüs salgınında normalleşme süreci, yaz mevsiminin de gelişiyle tatil sezonunu başladı. Özellikle sahil kesimlerine akın akın giden tatilciler, turistik tesislerin yanı sıra villa gibi sosyal mesafeye uyulabilecek korunaklı, güvenli yerleri de tercih ediyor.

 

 

1 Haziran itibarıyla başlatılan normalleşme süreciyle birlikte tatil yerlerinde, tesislere yapılan rezervasyonlarda artış yaşandı.

 

 

GECELİĞİ 10 BİN EURO'YA ÖZEL HİZMET

Antalya'da 5 yıldızlı 80 otelin bulunduğu Serik ilçesine bağlı Belek bölgesindeki otellerin birçoğunda yer alan lüks villa konsepti de en çok tercih edilenler arasında oldu. Kral dairelerini dahi tercih sıralamasında geride bırakan lüks villalarda, konuklar için her türlü detay düşünüldü.

Odalar içerisinde oyun alanlarından yatak odalarındaki jakuzilere, havuzlara kadar farklı seçeneklerle konukların fiziki mesafe kuralına göre tatillerini gönül rahatlığıyla yapabilmesine imkan tanınıyor.

100 BİN EURO ÖDEDİ

Koronavirüs salgını nedeniyle kalabalıktan uzak tatil için rezervasyonlar başladı. Tatilcilerin ilk tercihi ise lüks villalar oldu. Geceliği 10 bin euro olan ve kendi başına otel gibi inşa edilen lüks villa, 10 günlüğüne Katarlı bir aile tarafından rezerve edildi. Yani burada ailesiyle konaklayacak tatilcinin gecelik yaklaşık 75 bin lirayı gözden çıkardı.

Katarlı aile villada yapacağı konaklama için tesise 100 bin euroluk bir ödeme yaptı.

VİLLALARDA NE ARARSAN VAR

Bölgede lüks villaların bulunduğu otellerde, bu konspet dahilinde ne ararsan var. Bu villalarda tatil yapmak istediğinizde size özel olarak aşçı, garson ve temizlik görevlileri 24 saat sadece size hizmet veriyor.

Leo adı verilen ve kapısında iki görkemli aslan heykelinin bulunduğu villada eğlence ve konfor adına her şeyi bulmak mümkün. Kendine ait havuzu bulunan, içerisinde sinema salonu, jakuzi, sauna, Türk hamamı, 9 yatak odası, içinde bilardo masasının dahi bulunduğu eğlence odası, özel restoran gibi ayrıcalıkların yer aldığı villa ise en çok merak edilen yer oldu.

'ROYAL SUIT'LER DİKKAT ÇEKİYOR

Otellerin villalarında yer alan özel tatil konseptleri bunlarla da sınırlı değil. Otellerde aynı zamanda ‘royal suit’ler de bulunuyor. Bu odaların kendine ait terasları, havuzları ve özel alanları olduğu için tatilciler tarafından tercih ediliyor.

Özellikle normal tatil anlayışının artık revaçta olmadığı sezonda, herkes daha sakin bir tatil için villa ve suitleri tercih ediyor. Rezervasyonların çoğunluğu eski tatil anlayışının aksine otel odalarından uzak, lüks villalar üzerinde yoğunlaşıyor.

REZERVASYONLARDA ARTIŞ

Bölgedeki otellerin rezervasyonlarında hareketliliğin başladığı belirtilirken, bölge genelindeki tesislerde Temmuz başı itibarıyla tamamen açılış planlanıyor. 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 4
  • Mehmet musa 3 yıl önce Şikayet Et
    Paran carsa testini yaptir,guvenli tatili yap,paramiz yok diye kapimizin önündeki göle bile giremiyoruz.Korona fakire güzel
    Cevapla
  • akın kimençe 3 yıl önce Şikayet Et
    AYCAN ALEX İ İSTİYOR GENÇ İŞDE BURNU HAVALARDA AYŞEDE ünlÜMÜ İSTİYORDU?
    Cevapla
  • mehmet tosun 3 yıl önce Şikayet Et
    ibretle seyrediyoruz
    Cevapla
  • mişmiş 3 yıl önce Şikayet Et
    -Bismillâhi’r-Rahmâni’r-Rahîm. 1- Elhâkumut tekâsur. 2- Hattâ zurtumul mekâbir. 3- Kellâ sevfe ta’lemûn. 4- Summe kellâ sevfe ta’lemûn. Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle. 1- O çokluk kuruntusu sizleri oyaladı, 2- Ta kabirlere kadar gidip ziyaret edişinize kadar! 3- Öyle değil, ileride bileceksiniz! 4- Sonra yine öyle değil, ileride bileceksiniz!.. filistin, suriye, myanmar, rohingya, afrika, yemen açlıktan kırılır iken bir müslümana ne denli yaraşır bu köşkler.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR