Çocuklarla tatile gidilebilecek destinasyonlar

Koronavirüs sonrası yeni normalleşme sürecine girilmesinin ardından tatil planları yapılmaya başlandı. Yetişkinler, kendilerini rahat koruyabilseler de çocuklu aileler, daha güvenli bir tatil arzulayabiliyorlar. Bu nedenle Enuygun.com, çocuklarla birlikte tatile gidilebilecek 6 farklı destinasyon önerisinde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.06.2020 17:22 GÜNCELLEME 10.06.2020 17:22 SEYAHAT
Çocuklarla tatile gidilebilecek destinasyonlar
Çocuklarla tatile gidilebilecek destinasyonlar

Enuygun.com'dan yapılan açıklamada, normalleşme takviminin açıklanmasının ardından tatil hazırlıklarının da hız kazandığı ifade edildi.

 

İçinde bulunulan gündem nedeniyle çocuklarla konforlu bir tatil için uygun bir belde ve otel bulmakta zorlanılabileceği aktarılan açıklamada, ebeveynlere Çeşme, Bodrum, Fethiye, Kemer, Bozcaada ve Belek destinasyonlarının avantajlarından bahsedildi.

 

Çeşme ve Bodrum'un deniz suyunun derinlik ve sıcaklık açısından çocuklara uygun olduğu, bölgedeki otellerde su parkı ve aktiviteler bulunduğunu belirtilen açıklamada, Fethiye'de 22 bin metrekarelik bir alana kurulu Çocuk Cenneti’nde de her yaştan çocuğa çok sayıda eğlence fırsatı sunulduğu vurgulandı.

Açıklamada, Kemer’de su parkı ve oyun alanları gibi çocuklar için her türlü imkanı bulmanın mümkün olduğuna işaret edilerek, "5 yıldızlı otellerin çoğunda, 0-12 yaş arası çocuklar ücretsiz tatil yapabiliyor. Bozcaada ise şehir hayatından uzakta bir tatil yapmak ve çocukları gerçek doğayla tanıştırmak isteyenler için güzel seçim. Antalya'nın turizm bölgesi Belek'teki otellerin çoğunun da su parkı var ya da bir aqua parkla anlaşmaları var. Plajların mavi bayraklı olduğu Belek'te çocuğunuz denizde oynarken temizlik açısından gönlünüz rahat olabilir." ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR