Türkiye'deki en iyi kadınlar plajı: 10 farklı yer

Kadınlar plajı yazın gelmesiyle yine en çok aratılan konular arasına girmeye başladı. Biz de haberimizde Türkiye'deki en iyi kadınlar plajlarını bir araya getirerek tamamen güvenilir bir liste kurduk. İstanbul'daki kadınlar plajı ve yakın konumda farklı yerlerde bulunan adreslere dair bilgileri detaylarda bulabilirsiniz. Masmavi sular ile tertemiz kumların buluştuğu plajlar sadece kadınları misafir ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 04.09.2020 16:53 GÜNCELLEME 04.09.2020 16:53 SEYAHAT
Türkiye'deki en iyi kadınlar plajı: 10 farklı yer
Türkiye'deki en iyi kadınlar plajı: 10 farklı yer

Türkiye'deki kadınlar plajı farklı yerlerde bulunsa da hepsi tertemiz sular ve kumlara sahip. İstanbul'da bulunan kadınlar plajının yanı sıra üç tarafı denizlerle çevrili olan ülkemizde farklı yerlerde temiz ve güzel kadınlar plajı bulunuyor. sadece kadınlara özel olan plajlarda çalışan kişiler de kadın. Bu nedenle hanımlar için çok tercih edilen yerler olduğu gibi tesettürlü kişiler de bu plajları gönül rahatlığı ile tercih ediyor. Şimdi gelin kadınlar plajı Türkiye'de nerelerde var detayları ile keşfedelim. 

 

TÜRKİYE'DEKİ KADINLAR PLAJI 

Yaz geldi ve havalar da bir hayli ısındı. Herkes Türkiye'deki en iyi plajlara akın etmeye başladı. Kadınlar plajına gitmek isteyen tesettürlü ya da tesettürsüz hanımlar da en iyi kadınlar plajını araştırıyor. Kumları tertemiz olan ve denizi de güzel birçok plaj bulunuyor. Buralarda yer alan işletmelerde de çalışan kişiler kadın oluyor. Sabah erken saatlerde gelen kadınlar akşama kadar çocukları ile güzel vakit geçiriyor bu adreslerde. 

1-Tuzla Belediyesi Halk Plajı  

 

 

Tuzla sahilleri halka açıldı ve burada yer alan güzide yerler de kadınlara özel olarak ayrıldı. Tuzla Belediyesi Halk Plajı bunlardan biri. Herkesin tercih ettiği plajlardan biri. Haftanın üç günü kadınlara özel olarak hizmet veriyor güzide plaj. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri kadınlar için öz

2-Altınkum Kadınlar Plajı  

Sarıyer Rumelikavağı’nda bulunan kadınlar plajı kadınların İstanbul’da tercih ettiği kadınlar plajı arasında bulunuyor. Gidiş dönüş servis hizmeti de bulunan plaja rahatça ulaşım sağlayabilirsiniz. Toplamda 30 TL ücret ödemeniz yeterli olacaktır.  

3-Marmara Ereğlisi Kadınlar Plajı  

İstanbul’ yakın olan plajlar arasında yer alan Marmaray Ereğlisi kadınlar plajı da hanımların tercih ettiği nadir yerlerden biri. Plajda mescit, giyinme kabinleri, plaj büfesi gibi hizmetler de bulunuyor. Plaja giriş ücreti yok. Ancak şezlong ve şemsiyelerden faydalanmak isterseniz ayrıca ücret vermeniz gerekecek.  

4-Elmasburnu Plajı   

Beykoz Riva’da bulunan plaj haftanın belirli günlerinde kadınlara hizmet vermek üzere yeniden düzenlendi. 138 dönüm geniş bir alanı kaplayan plaj haftanın 4 günü kadınlara özel olacak. Piknik alanı, büfesi, çocuk parkı alanları bulunan yerde kadınlar güzel vakit geçiriyor. Salı, Çarşamba, Perşembe ve cuma günleri sadece kadınların girebileceği plajda otopark alanı da bulunuyor.  Plaja giriş ücreti ise 8 TL olarak belirlendi. Şemsiye ve şezlong için ise ayrıca 10 TL kiralama bedeli ödemeniz gerekecek.   

5-Sarısu Kadınlar Plajı  

Sarısu Kadınlar Plajı herkesin tercih ettiği ücretsiz plajlardan biri. Sabah 08.00 ile akşam 19.00 saatleri arasında kadınlara özel ayrılan plaj tertemiz ve gidilecek nadir yerlerden biri. Sarısu kadınlar plajı Konyaaltı’nda bulunuyor. Antalya’daki plajlar içerisinde tercih edilecek güzel bir yer.  

6-Serander Çamlıbel Kadınlar Plajı  

Giriş ücretine şezlong, şemsiye, duş gibi hizmetlerin de dahil olduğu güzide plajlardan sadece birisi burası. Giriş ücretinin uygun olması sebebiyle de çok fazla kişi tarafından tercih ediliyor. Yemek yenilecek yerlerinin de bulunmasının yanı sıra plajda mescit de bulunuyor. Yalova’da yer alan Serander Çamlıbel Kadınlar Plajı giriş ücreti 25 TL olarak belirlenmiş. Tüm hizmetlerin de dahil olduğu plaj kadınlar için tercih edebilecekleri en iyi yerlerden biri. 

7- Kerpe Miço Koyu Kadınlar Plajı  

Harika bir koyda bulunan plaj herkesin büyük beğenisini toplayan güzide bir adres. Kocaeli’nde bulunan plaj 2016 yazında açılmış. Kadınların yeni bir yaşam merkezi gibi adeta. Sadece hanımlara özel olması sebebiyle bu muhteşem manzaranın ve denizin tadını kadınlar yaz geldiğinde çıkartıyor.  

8- İhlas Armutlu Kadınlar Plajı  

2 bin metre kare alana hâkim olan plaj yine kadınların tercih ettiği nadir yerlerden. İstanbul’a yakın olması ve başak illere de yıkan konumda bulunması her yerden hanımların hafta sonu için buranın tadını çıkartmak üzere gelmesini sağlıyor. Yalova’da bulunan kadınlar plajı tatil köyü içerisinde bulunuyor. Havuzlara da sahip.  

9- Efirli Kadınlar Plajı  

Ordu'nun Perşembe ilçesinde bulunan ve Mavi Bayraklı Plajlar arasında gösterilen plaj tertemiz olması yönü ile dikkat çekiyor. Sadece kadınlara özel olan plajda tesettürlü hanımların rahatça tatilini yapabilmesi adına yeşil branda ile çevresi kapatılmış. Kadınlar için rahat bir tatil mekânı oluşturulmuş.  

10- Fener Kadınlar Plajı  

Samsun’da bulunan kadınlar plajı arasında en çok tercih edilenlerden biri de Fener Kadınlar Plajı oluyor. Bu plaj da Efirli gibi mavi bayraklı plajlar statüsünde bulunuyor. Yani tertemiz ve güvenilir duaların bulunduğunu kanıtlıyor. 235 metre uzunluğunda olan plaj 48 metre genişliğe sahip. Bin 100 kişi kapasiteye sahip olan plajda çalışan tüm personel de kadın.  

 

YORUMLAR 4
  • Hicret 2 yıl önce Şikayet Et
    Erkeklere özel plaj neden yok
    Cevapla
  • HEY BEN 6 ay önce Şikayet Et
    var bayramoğlunda
    Cevapla
  • bayram 8 ay önce Şikayet Et
    azına sağlık ayn öle neden yok
    Cevapla
  • mesut 11 ay önce Şikayet Et
    Çok haklısınız günaha giriyoruz hep
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR