Maldivler kapılarını turistlere açıyor

Dünyanın en gözde tatil rotalarından biri olan Maldivler, koronavirüs salgını nedeniyle ara verdiği turizme yeniden başlıyor. Hint Okyanusu'nun göz bebeği Maldiv Cumhuriyeti, kapılarını 15 Temmuz'da turistlere açacak.

ABONE OL
GİRİŞ 12.07.2020 12:57 GÜNCELLEME 12.07.2020 12:57 SEYAHAT
Maldivler kapılarını turistlere açıyor
Maldivler kapılarını turistlere açıyor

Hint Okyanusu’nda 1,200 adadan oluşan Maldiv Cumhuriyeti, koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle kapalı olan kapılarını 15 Temmuz’da açacağını duyurdu.

 

Turizmin cenneti Maldivler'den turistlere müjdeli haber geldi. Maldiv Cumhuriyeti, koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle kapalı olan kapılarını 15 Temmuz’da açacağını duyurdu. Turizm Bakanlığı, ABD vatandaşları dahil uluslararası turistlere kapılarını açacaklarını ifade etti.

 

Ekonomisi yüksek ölçüde turizme dayalı ülkede, halkın yerleşim yerinde olmayan otellerin 15 Temmuz, Maldiv halkının yerleşim yerlerine yakın otellerin ise 1 Ağustos’ta açılacağı ifade edildi.

ÜLKEYE GİRİŞ İÇİN TESTE GEREK YOK

Turistlerin, Maldivler'e girmeden önce koronavirüs için ek bir ücret ödemeleri, bir sertifika veya test sonuçları almaları gerekmiyor. Semptomları olmayan turistler için de karantinaya gerek olmadığı ifade edildi.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR