Türkiye'nin doğası harika kanyonları: Toprakhisar Kanyonu

Ülkemizdeki en güzel doğal gezi yerlerinden biri olan kanyonlar keşfetmek için büyük bir çevre sunuyor. Toprakhisar Kanyonu da bunlardan sadece birisi. Herkese gezilecek çok güzel bir doğa sunan kanyon Türkiye'deki kanyonlar içerisinde görmeye değer harika alanlar sunuyor.

ABONE OL
GİRİŞ 21.09.2020 09:39 GÜNCELLEME 21.09.2020 09:39 SEYAHAT
Türkiye'nin doğası harika kanyonları: Toprakhisar Kanyonu
Türkiye'nin doğası harika kanyonları: Toprakhisar Kanyonu

Ülkemizde gezilecek birbirinden güzel mekanlar var. Bunlardan biri de şüphesiz ki Kahramanmaraş'ta bulunan Toprakhisar Kanyonu. Harika bir gezi adresi ve muhteşem manzaralara sahip. Hafta sonu geldiğinde ya da doğayı zamansız keşfetmek isteyen kişilerce kanyon ziyarete uğruyor. Engebeli yollarda çevreyi keşfederken kanyonun harika tabiatında da fotoğraf çekilmek mümkün. 

 

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesindeki Toprakhisar Kanyonu doğaseverlerin akınına uğruyor.

 


Toprakhisar Kanyonu, içerisinde bulunan çağlayanları, ormanıyla, havasıyla ve serin sularıyla serinleyen doğaseverlerin vazgeçilmezi haline geldi.
Kanyonun, doğa yürüyüşü yapmak isteyenlerin mutlaka gelip görülmesi gereken bir yer olduğunu söyleyen Ali Doğan, "Havasıyla, serinliğiyle, doğasıyla harika bir yer.

Özellikle de doğaseverlerin serinlemek için burayı tercih ettiğini söyleyebiliriz. Farklı bir doğası ve huzuru var. Özellikle de fotoğrafseverlerin buraya gelmeleri ve buradaki harika manzaraları çekmeleri gerektiğini düşünüyorum” dedi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR