"Doğu Akdeniz'in incisi" turizm sezonuna hazırlanıyor

Sahili ve eşsiz doğal güzellikleriyle "Doğu Akdeniz'in incisi" olarak adlandırılan Mersin'in plajları turizm sezonuna hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 02.06.2021 12:12 GÜNCELLEME 02.06.2021 12:12 SEYAHAT
"Doğu Akdeniz'in incisi" turizm sezonuna hazırlanıyor
"Doğu Akdeniz'in incisi" turizm sezonuna hazırlanıyor

Sahip olduğu 321 kilometrelik sahil şeridi ve eşsiz doğa güzellikleriyle "Doğu Akdeniz'in incisi" olarak nitelendirilen Mersin'de, turizm sezonunda tatilcileri ağırlayacak plajlar için yaz sezonu hazırlıkları başladı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye bünyesinde hizmet veren Denizkızı Turizm AŞ tarafından işletilen 9 plajda başlatılan çalışmada, şezlonglar, şemsiyeler, engelli rampaları ve kafeler tatilciler için özenle hazırlanıyor. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin ön planda tutularak hazırlık yapılan plajlarda, "sosyal mesafeli adalar" oluşturuluyor.

Ekiplerin, 2'şer şezlong ve bir şemsiye yerleştirdiği alanların çevresi dezenfekte ediliyor.
Açıklamada görüşlerine yer verilen, Denizkızı Turizm AŞ Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yıldız, yeni sezona "yenilenmiş" bir şekilde başlayacaklarını belirtti.

Mavi bayraklı plaj sayısını 3'e çıkarmayı başardıklarını kaydeden Yıldız, "Vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabileceği tuvaletlerin sayılarını artırdık. Bakımlarını yapıyoruz. Daha düzenli ve temiz bir hale getiriyoruz. Duşlarımızı ve soyunma kabinlerimizi de yenileyip sayılarını artırdık. Onların da düzenli olarak steril kalmalarını sağlıyoruz. Vatandaşları Türkiye'nin birincisi, Akdeniz'in incisi Mersin'imize bekliyoruz." ifadesini kullandı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR