Akyaka yaralarını sarıyor! Turist akını var

Ağustos ayının 15’ine kadar yangınlar sebebiyle turistlerin terk ettiği Muğla’da hareketlilik yeniden başladı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 21.08.2021 16:56 GÜNCELLEME 21.08.2021 16:56 SEYAHAT
Akyaka yaralarını sarıyor! Turist akını var
Akyaka yaralarını sarıyor! Turist akını var

Ağustos ayının 15’ine kadar yangınlar nedeniyle yerli turistin de terk ettiği Muğla’da hareketlilik yeniden başladı.

Günübirlik yerli turistin en fazla tercih ettiği merkezlerden Ula’nın ‘Sakin Kent’ unvanlı Akyaka Mahallesi yerli turistin akınına uğradı. Aydın, İzmir, Denizli gibi yakın illerden günübirlik araçları ile gelen vatandaşlar, Akyaka’da deniz, kum ve güneşin keyfini yaşadı.
Rus ve Ukrayna gibi ülkeler Covid-19 salgını sürecinde Türkiye’yi uçuşları serbest bırakırken, özellikle Muğla’nın en fazla turist ağırladığı İngiltere’den uçuşların hala yapılmaması sonucu sahiller yerli turistlere kaldı.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 4 TÜMÜ
  • Asuman 5 yıl önce Şikayet Et
    Artık akyakaya gelmeseniz diyorum.yiyip içip çöplerinizi pet şişelerinizi ıslak mendillerinizi maskelerinizi velhasıl bütün pisliğinizi bırakıp gidiyorsunuz.Yaz bitsin lanet olsun seviyesine getiriyorsunuz bizi.Gelmeyin artık….gelmeyin akyakaya
    Cevapla
  • Ali Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsan hiç ders almaz mı..?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle