Siirt'te engellilere faaliyetlere katılma çağrısı

Siirt Engelliler Platformu Başkanı Barış Amcalar, engelli vatandaşları sosyal ve kültürel faaliyetlere katılmaya davet etti.

ABONE OL
GİRİŞ 21.09.2015 16:27 GÜNCELLEME 21.09.2015 16:48 GÜNCEL
Siirt'te engellilere faaliyetlere katılma çağrısı
Siirt'te engellilere faaliyetlere katılma çağrısı

Amcalar, yaptığı açıklamada, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Merkezi'nde engellilere yönelik sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler düzenleneceğini söyledi.

Faaliyetlerin engelli bireylerin, engellerini aşmayı amaçladığını dile getiren Amcalar, "Siirt Gençlik Merkezi'nde engelli kardeşlerimize yönelik düzenlenecek faaliyetlerin tamamı ücretsizdir. Bu kardeşlerimiz, burada düzenlenecek kurslara, sinema etkinliklerine, kültürel gezilere katılabilir ve bunun yanında da gençlere yönelik projeler hazırlayarak gönüllülük faaliyetlerinde yer alabilirler. Bu faaliyetler, dışarıya çıkamayan engelli kardeşlerimiz başta olmak üzere hepimiz için çok önemli bir fırsattır. Siirt'te bulunan tüm engelli kardeşlerimizi, 'Gençlik Merkezinde Engelleri Aşıyoruz' projesi kapsamında düzenlenecek faaliyetlere mutlaka katılmaya bekliyoruz" dedi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR