Bu film tam 720 saat sürüyor
720 saat süren filmin 72 dakikalık ilk fragmanı yayınlandı. ‘Ambiancé’, şimdiye kadar yapılmış en uzun film olma özelliğini taşıyor.
GİRİŞ 09.07.2014 01:15
GÜNCELLEME 09.07.2014 11:42
SİNEMA
İsveçli deneysel sinemacı Anders Weberg’in yönettiği 720 saatlik ‘Ambiancé’ adlı film sinema tarihinin en uzun filmi olacak. Weberg, filmin şimdiye kadar sadece 280 saatlik kısmını tamamlayabilmiş.
Bir sonraki fragman 7 saat 20 dakika olacak ve 2016’da yayınlanacak. 72 saat uzunluğundaki üçüncü fragman ise 2018’de yayınlanacak.
Müziklerinin Alman sanatçı Marsen Juhls tarafından bestelendiği filmin, Yönetmen Anders Weberg'in kariyerindeki son filmi olacağını ve 2020′deki tüm dünyada yapılacak gösterim sonrasında filmin tüm kopyalarının imha edileceğini açıkladı.
YORUMLAR 2
-
Rumuz 11 yıl önce Şikayet EtFilm?. Bence şimdiden imha edebilir, beklemesine gerek yok.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Arif Mert 11 yıl önce Şikayet EtBoşa izlemeyin. Belli ki yönetmenin psikolojik durumu pek iyi değil :)Beğen Toplam 1 beğeni