Necati Şaşmaz'ın Kurtlar Vadisi Vatan filmi ne kadar izlendi?

29 Eylül 2017 tarihinde vizyona giren Kurtlar Vadisi Vatan filmi ne kadar izlendi? Yapımcılığıyla senaristliğini üstlenen ve başrolünü oynayan Necati Şaşmaz'ın Kurtlar Vadisi Vatan filmi izlenme oranları belli oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 02.11.2017 12:54 GÜNCELLEME 02.11.2017 12:54 SİNEMA
 Necati Şaşmaz'ın Kurtlar Vadisi Vatan filmi ne kadar izlendi?
Necati Şaşmaz'ın Kurtlar Vadisi Vatan filmi ne kadar izlendi?

15 Temmuz darbe girişimini konu alan  Yapımcılığıyla senaristliğini üstlenen ve başrolünü oynayan Necati Şaşmaz'ın filmi Kurtlar Vadisi Vatan ilgi görmedi.

29 Eylül 2017 tarihinde vizyona giren ve ilk hafta 929 salonda oynatılan Kurtlar Vadisi Vatan filmi toplamda 589.731 bin kişi tarafından izlendi.

Toplamda 6.924.347 TL hasılat elde eden Kurtlar Vadisi Vatan filmi beklenen ilgiyi göremedi.

KURTLAR VADİSİ FİLİNTİN'İN ALTINDA KALDI

Son olarak 2011 yılında Kurtlar Vadisi: Filistin ile sevenlerinin karşısına çıkan Necati Şaşmaz toplam 2.028.057 izleyici ile buluşmuştu

KURTLAR VADİSİ VATAN FİLMİNİN KONUSU!

Kuzey Irak’ta operasyon yapan Polat Alemdar ve ekibini bir sürpriz beklemektedir. Ele geçirilen Türkiye haritasında askeri birlikler ve özel harekât merkezleri gibi stratejik önemi olan onlarca hedefin yanı sıra sınırdaki bir nokta da işaretlenmiştir: Yalavuz…
Asırlardır Türkün toprağını işgal etmek için fırsat bekleyen düşman, koca bir orduyla sınırımıza dayanmış, darbeden gelecek haberi beklemektedirler. Polat Alemdar ve ekibi, Türk Milleti ile birlikte içerdeki ve dışarıdaki düşmanlara karşı zorlu bir mücadele verecektir.

Filmin başrolünde Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz yer alırken, oyuncu kadrosunda ise Sinem Uslu, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak ve Nezih Işıtan bulunuyor. Pana Film’in yapımcılığında Kurtlar Vadisi Vatan filminin yönetmen koltuğunda ise Serdar Akar oturuyor.

YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • Engin Özcanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Irak ve Filistin filminde Memati rolünü oynayan (Gürkan Uygun) Abdülhey rolünü oynayan (Kenan Çoban) vardı ve o filmler izlenme rekorları kırmıştı ama Vatan filminde bu iki oyuncunun olmaması izlenme oranını düşürmüş olabilir benim görüşüm bu.
    Cevapla
  • muhammet çelik 5 yıl önce Şikayet Et
    dizi bittikten sonra insanlar izlemek istemedi
    Cevapla
  • cahit57 6 yıl önce Şikayet Et
    Cahit karakteri olduğu sürece ne dizisi izlenir ne sineması...Figüran olmuş kahraman...
    Cevapla
  • Plt 6 yıl önce Şikayet Et
    Cahiti bilmemde gullu erhanin miadini doldurduguna inananlardanim
    Cevapla
  • Demir 6 yıl önce Şikayet Et
    Filmi cok bekliyorus
    Cevapla
  • Aşağılayan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu seviyesiz filmi seyredenlerin azalması, kültür seviyesinin yükseldiğine işarettir. Bu odun tüccarı ve sahte şeyh haddini bilmeli. Darbeden önce o tarafa yatırım yaptığını unutmadık.
    Cevapla
  • Sınır ötesi 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim haddini sen bil kurtlar vadisine laf söyletmem Gerçekleri hükümete yakın ılduğu için baltalanıyor ama şunuda bil recep ivedik 7 milyon kişi izledi Doğru kültür seviyesi yükselmiş :))) Necati Şaşmaz adamdır çoğu sanatçıdan
    Cevapla
  • Plt 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen nerede yasiyorsun bilmiyorum lakin bir vadi sever olarak vadiye hakaret ettirmem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR