Ülkücü Mustafa'nın idam sahnesi!

12 Eylül darbesi yargılanırken vizyona giren bu film çok ses getirecek. Cuntacıların ülkücülere yaptığı zulmü anlatan filmin fragmanı hem ağlatıyor hem de rekora koşuyor.

ABONE OL
GİRİŞ 06.04.2012 11:50 GÜNCELLEME 06.04.2012 11:50 SİNEMA
Ülkücü Mustafa'nın idam sahnesi!
Ülkücü Mustafa'nın idam sahnesi!

Halil Sarı ve Bilal Kalyoncu'nun yönetmenliğini yaptığı ''Ülkücüler'' belgesel filmi bugün sinemalarda gösterime girecek.

12 Eylül 1980 darbesi öncesi ülkücü hareketi ve cezaevi güncelerini anlatan filmin fragması ise çok çarpıcı.

Darbe sürecinde doğru düzgün yargılanmadan idam edilen ülkücü genç Mustafa Pehlivanoğlu'nun duygu yüklü mektubunun da seslendirildiği infaz sahnesinin yer aldığı fragman da izlenme rekorları kırıyor.

Filmin fragmanı:

KAYNAK : Haber 7
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Son Mohikan 13 yıl önce Şikayet Et
    çok yapmacık olmuş... Mhp adam gibi bir maddi yardım yapsaydı da bari doğru düzgün bir film yapılsaydı..mektubu şiir gibi okumuş..konuşma tonunda okusaymış daha iyiymiş..Başbakan gibi okusaydı da makbuldü..bir gün 28 şubatında filmi yapılacak..
    Cevapla
  • Mehmet Bodur 13 yıl önce Şikayet Et
    BU DARBENİN EN DRAMATİK MAĞDURU ÜLKÜCÜLERDİR.... Uyanıksporlar, ülkücüleri darbe yapmak için hem kullandılar hem de darbeden sonra mağdur ettiler. Bir insanda asabiyet varsa çabuk dolmuşa gelir. İki slogan ve biraz gaz...yürrü koçum kim tutar dolmuşu...sonra da sür cepheye. Olan gerçekten vatan kurtarıyorum sananlara oldu. Onların abilerinin çoğu zaten gladionun adamı idi. Genç ve saf insanları vatanı kurtaracaksın diye kullandılar. Sanki bu ülkenin güvenlik güçleri yoktu. (varmış da darbecilerin emrinde imiş...) Düdük çaldı tiyatro bitti, anarşiyi çıkaranlar inlerine gitti.
    Cevapla
  • darbeleredurde 13 yıl önce Şikayet Et
    olayın kendisi yeterince çarpıcı değilmi ?. cümlelerin ilkokul standartında olması,filmin amatörce olması vb darbecilerin zulmünün çarpıcılığına halelmi getirir ?? cümlelere takılanlar ilokul seviyesinin çok altında bir zeka seviyesine sahip gibi görünüyor..
    Cevapla
  • Zülkarneyn 13 yıl önce Şikayet Et
    Çok yapmacık olmuş. Aceleye getirmeselerdi keşke.
    Cevapla
  • mustafa 13 yıl önce Şikayet Et
    akp finanse ettiyse. ben seyretmem..akp li ülkücü olmaz..şehide kelle diyenlerin,haburcuların destekçisi olan bir partide ülkücü olmaz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR