Eczacıbaşı o hisseleri Henkel'e devrediyor

Eczacıbaşı, yüzde 47 oranında pay sahibi olduğu iş ortaklığı Eczacıbaşı-Schwarzkopf'daki paylarını diğer ortak Henkel'e devrediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2017 17:39 GÜNCELLEME 05.05.2017 18:44 Şirketler
Eczacıbaşı o hisseleri Henkel'e devrediyor
Eczacıbaşı o hisseleri Henkel'e devrediyor

Eczacıbaşı, yüzde 47 oranında pay sahibi olduğu iş ortaklığı Eczacıbaşı-Schwarzkopf'daki paylarını diğer ortak Henkel'e devrediyor. Henkel böylece hisselerin tamamına yakınına sahip olacak.

Eczacıbaşı'ndan KAP'a yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Sermayesinde yüzde 47 oranında pay sahibi olduğumuz tüketim ürünleri sektöründe faaliyette bulunan iş ortaklığımız Eczacıbaşı-Schwarzkopf Kuaför Ürünleri Pazarlama A.Ş. (Eczacıbaşı-Schwarzkopf)'deki paylarımızın tamamının, Eczacıbaşı-Schwarzkopf'un yüzde 50 payına sahip olan ortağı Henkel KGaA'ya devri konusunda görüşmelere başlanmıştır."

Profesyonel saç kozmetiği alanında hizmet veren Schwarzkopf Professional ve Eczacıbaşı Holding ortaklığı yüzde 50-50 ortaklıkla 1999 yılında kurulmuştu.

Firma, sadece kuaför kullanımına yönelik veya kuaför salonundan satışa sunulan saç kozmetik ürünlerinin ithalat ve pazarlamasını gerçekleştiriyor.

YORUMLAR 5
  • devlet 6 yıl önce Şikayet Et
    Dermokil ve dalan kullanın yerli malı
    Cevapla
  • a.cola 6 yıl önce Şikayet Et
    sormak lazim eczacibasina ulkeye hangi milli urun sunmus.
    Cevapla
  • Elazigli 6 yıl önce Şikayet Et
    Almanlara vermeyin satmayin sayin eczacibasi Reis Sirketin payini devlet alsin gelecegi var o isin kar payi büyük. Millet olarak Almanlara verilmesine karsiyiz geregini yapin ramamini ya alin yada hisseleri vermeyin o iste para kazanmak cok basit kar payi yüksek bir sektör
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır yabancı ürünleri Türkiyede pazarladılar, hiçbirşey üretmediler. Yabancı sanayicinin taşeronları tusiad.
    Cevapla
  • Serkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu görevi üstlenenler sabetayist kişiler
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR