6 çocuk babası bekçi, kazara kendini öldürdü

Şırnak'ta temizlemeye çalıştığı silahın ateş almasıyla göğüs kafesine gelen kurşun ile yaralanan 6 çocuk babası Kenan Şenel, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 23.01.2024 17:20 GÜNCELLEME 23.01.2024 17:20 ÜLKE'DE BUGÜN
6 çocuk babası bekçi, kazara kendini öldürdü
6 çocuk babası bekçi, kazara kendini öldürdü

Edinilen bilgilere göre, merkez Yenimahalle'de ikamet eden ve bekçi olduğu öğrenilen Kenan Şenel (37), evde silahını temizlediği sırada silahın ateş alması sonucu göğüs kafesine gelen kurşun ile ağır yaralandı. Silah sesinin duyulması ile birlikte 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar edilmesi üzerine olay yerine ambulans ve çok sayıda polis ekipleri yönlendirildi.

112 Acil Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Şenel, Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralı olarak ameliyata alınan Şenel, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili incelemenin devam ettiği belirtildi.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • zafergülten 3 ay önce Şikayet Et
    silah doluyken temizlemeye kalkan adama,kalkmış silah vermişsiniz,o kafa ile başkasınıda vurabilirdi.bunlara silah eğitimi yaptırıp imtihan edinde silahı öyle verin.
    Cevapla
  • sahil kentli 3 ay önce Şikayet Et
    37 yaşında ve 6 çocuk. Yazık.
    Cevapla
  • aga bey 3 ay önce Şikayet Et
    Silah dolu boş bakmadım mı
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR