Drift macerası pahalıya patladı!

Sivas'ta otomobiliyle drift atan sürücü H.Ş.'ye, 32 bin 233 lira idari para cezası kesilerek 2 ay süreyle ehliyetine el koyuldu.

ABONE OL
GİRİŞ 11.09.2024 10:21 GÜNCELLEME 11.09.2024 10:40 ÜLKE'DE BUGÜN
Drift macerası pahalıya patladı!
Drift macerası pahalıya patladı!

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Üniversitesi Kampüsü Eczacılık Fakültesi otoparkında drift yaparak trafiği tehlikeye atan otomobilin sürücüsünü tespit etti.

Kamera kayıtlarından belirlenen sürücü H.Ş., gözaltına alındı. Sürücüye 32 bin 233 lira idari para cezası uygulanırken, ehliyetine ise 2 ay süreyle el konuldu. 

KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 3
  • adem 1 ay önce Şikayet Et
    yolu kapatanlarada aynı cezayı niye uygulamıyorsunuz
    Cevapla
  • Selanikli 1 ay önce Şikayet Et
    Bu ceza onlara mükafat gibi bir şey . Bu gibiler bu haber ve cezayla övüp dururlar ve arkadaşları arasında KAHRAMAN gibi görünür. Bunların arabasını alacaksın elinden ya da arabanın değeri kadar ceza yazmak gerekir
    Cevapla
  • 53Rize53 1 ay önce Şikayet Et
    Az, 100 bin olmalıdır. Trafikteki bu aymazlığın bedeli daha ağır olmalıdır.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR