Görüntüler Sivas'tan: Sağlık ekipleri yaralıyı sedyeden düşürdü

Sivas'ta meydana gelen ve 7 kişinin yaralandığı trafik kazası sonrası hastaneye kaldırılan bir yaralının acil servise alınırken sedyeden düşürüldüğü anlar ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.02.2025 14:39 GÜNCELLEME 03.02.2025 15:01 ÜLKE'DE BUGÜN
Görüntüler Sivas'tan: Sağlık ekipleri yaralıyı sedyeden düşürdü
Görüntüler Sivas'tan: Sağlık ekipleri yaralıyı sedyeden düşürdü

Kaza, geçtiğimiz günlerde Sivas-Ankara kara yolunun 25'inci kilometresinde yaşandı. 

Alınan bilgiye göre, 7 kişinin yaralandığı kazada yaralılar ambulanslarla hastaneye sevk edildi. 

AMBULANSTAN İNDİRİLİRKEN DÜŞÜRÜLDÜ 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'ne nakledilen bir yaralının ambulanstan indirildiği sırada sedyenden düşürüldüğü anlar ortaya çıktı. 

Yaralının sedyeden düşme anıYaralının sedyeden düşme anı

Görüntülerde yere düşen yaralının kamasının olduğu, düşmenin etkisiyle bağırdığı, sağlık ekipleri tarafından yerden kaldırılarak sedyeye konulduğu ve tedavi için acil servise alındığı anlar yer aldı. 

Konuyla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR