Mert Hakan'dan G.Saray'a transfer cevabı!

Sivasspor'un orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, Galatasaray maçının ardından açıklamalar yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.03.2020 23:49 GÜNCELLEME 08.03.2020 23:49 Sivasspor
Mert Hakan'dan G.Saray'a transfer cevabı!
Mert Hakan'dan G.Saray'a transfer cevabı!

Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Sivasspor ile Galatasaray 2-2 berabere kaldı. Sivasspor'da Mert Hakan Yandaş, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Mert Hakan Yandaş ilk olarak, "Maça inanılmaz başladık, biz bile böyle başlayacağımızı beklemiyorduk. Golü bulduk sonra bize yakışmayan 2 gol yedik. İlk yarı Galatasaray istediği pozisyonları buldu. Devre arasında, yine aynı başlayıp, maçı lehimize çevireceğimizi biliyorduk. Bu seneki hedeflerimizden biri, iç sahada maç kaybetmeden devam etmek" dedi.

Sivasspor'un orta saha oyuncusu ayrıca, "Santrforun 10 golü var, benim 7 golüm var, Hakan ağabeyin golleri var. Galatasaray pas oyununu inanılmaz oynayan takımlardan, bizi inanılmaz zorladılar. 1 puan aldığımız için de, burada kaybetmediğimiz için de mutluyuz." açıklamasını yaptı

GALATASARAY'A TRANSFER CEVABI

TRT Spor'a da konuşan Mert Hakan Yandaş, "İnanılmaz başlamıştık ama vurduğumda Muslera çıkardı. Öne de geçtik ama basit goller yedik. Galatasaray ligin en iyi takımlarından ve bizi zor duruma soktular. İkinci yarıda biz iyiydik, içeride kaybetmediğimiz için mutluyuz. Galatasaray'a transferim hakkında çıkanlar üzücü şeyler... Profesyonel insanlarız, sezon sonu gelince olabilir ama ben Sivasspor arması taşıyorum. Benim farklı düşüncem olur mu? Bizim aile terbiyemiz var. Biz iyi insanlardan oluşan bir ülkeyiz. İnsanları karalamak kolay olmamalı" sözlerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Sıfır Bes 4 yıl önce Şikayet Et
    Diğer maçlardaki hırsından eser yoktu..
    Cevapla
  • Tümgeneral 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaypak futbol örgütü 6S seni transfer etmez. Bütün yatırım bu maçta onlara yol vermen içindi.
    Cevapla
  • Dolapdereli 4 yıl önce Şikayet Et
    Verdiler gazı verdiler gazı adamlar Şampiyonlar ligi maçı oynar gibi oynadı. Şimdi o iftirayı atanlar ne yapacak acaba
    Cevapla
  • izmirli 4 yıl önce Şikayet Et
    bugün bu çocuk, yediği ekmeğin hakkını vererek, var gücüyle oynadı. Ekmeğini futboldan yediğine göre sezon sonunda hangi takım cazip gelirse o formayı giyer. Sakatlık numarası yapmadı, kasten ceza almadı çıktı aslan gibi oynadı. Saçma sapan yorumlar yapan paranoyaklar, fikriniz sizde kalsın. öküz altında buzağı aramanın alemi yok.
    Cevapla
  • yy888 4 yıl önce Şikayet Et
    aklınca politik cevao vermeye çalışmış sezon sonu olabilir devamında böyke şey olabilirmi ben sivas arması taşıyorum ciddiyetsiz
    Cevapla
  • Bozteu52 4 yıl önce Şikayet Et
    Hamburger çocuğu anlamamiş
    Cevapla
  • antigevşek 4 yıl önce Şikayet Et
    ne diyecekti be gevşek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR