AA'dan açıklama: Verilerimizden eminiz
AA'dan yapılan açıklamada, "AA seçim sonuçları resmi olmayan seçim sonuçlarıdır ve biz verilerimizden eminiz. AA tüm siyasi partilere eşit mesafededir ve asla taraf değildir" ifadelerine yer verildi.
ABONE OL
Anadolu Ajansı'ndan yapılan açıklamada, ''2014 Yerel Seçim sonuçlarını veren Anadolu Ajansının yayınlarını bazı televizyon yorumcuları ve siyasilerin "güvenilmez, manipülasyon amaçlı, yalan" şeklinde asla kabul edilemez ifadelerle karalamaya çalıştığı görülmüştür.
Türkiye'nin ulusal haber ajansına yönelik bu ve benzeri ifadelerin tümü hakkında yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı belirtmek isteriz.
AA haberlerinin güvenirliliği hiçbir zaman tartışma konusu olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır. Kurumumuza yönelik karalama kampanyası yürütenler, ülkenin resmi ulusal haber ajansını yıpratmaya çalıştıklarını unutmamalıdır.
AA seçim sonuçları resmi olmayan seçim sonuçlarıdır ve biz verilerimizden eminiz. AA tüm siyasi partilere eşit mesafededir ve asla taraf değildir. Yüksek Seçim Kurulu resmi sonuçları açıkladığında kimin ne kadar yanıldığı da anlaşılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
-
erol 11 yıl önce Şikayet Eterol. chp nin güvendiği dağlara kar yağınca yine yıkıldılar saldırıya geçtilerBeğen Toplam 4 beğeni
-
GOK YELELİ AGOP 11 yıl önce Şikayet EtANADOLU AJANSI VARKEN DİĞERLERİNE ANANAS YEMEK DÜŞER (!). Cihan haber , Doğan Haber ,Çapulcu Haber ,Ananasçı Haber ,alayına kapak olsun..:)Beğen Toplam 5 beğeni