Devlet Bahçeli'den koalisyon açıklaması

Devlet Bahçeli koalisyon görüşmesine ilişkin açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.08.2015 18:16 GÜNCELLEME 12.08.2015 18:44 SİYASET
Devlet Bahçeli'den koalisyon açıklaması
Devlet Bahçeli'den koalisyon açıklaması

MHP Lideri Devlet Bahçeli koalisyon sürecine ilişkin yaptığı açıklamada, "Tarihi demokrasi vazifesinden AKP ve CHP kaçmamalıdır.Sayın Davutoğlu, muhataplarıyla siyasi bagajlarını atarak temas ve diyaloglarını güçlendirmeli ve de CHP’yle koalisyonu yarın, değilse bile Cuma Namazını müteakip kurmalıdır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin samimi beklentisi budur.” dedi.

Bahçeli, "Eğer ki, Erdoğan’ın telkin ve tavsiyesiyle Sayın Davutoğlu'nun partimizi ziyareti planlanıyorsa, bilinsin ki, bu danışıklı dövüş şeklindeki görüşme düşüncesi cevap bulmayacak ve gerçekleşmeyecektir" dedi.

YORUMLAR 56 TÜMÜ
  • kerem 8 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli aklını kendine sakla. Adın gibi gerçek devlet sevdalısı olsaydın elini şimdi taşın altına koyardın. Boş lafa karnımız tok artık. Hdp ile ortak gibisin. Oda aynı koalisyonu istiyor. Demek bu koalisyon çok tehlikeli.
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Sn Bahçeli haklı, koalisyon siyasi parti liderleri ve kurmayları arasında olan birşeydir, cumhurbaşkanının yönlendireceği, müdahil olacağı bir konu değildir, eğer koalisyon, başbakanlık vs istekleri varsa başbakan olarak kalmalıydı ve bizzat kendisi yapmalıydı, cumhurbaşkanlığı makamı tüm ülkeyi kucaklayan siyaset üstü bir makam olarak kalmalıdır, nasıl ki zamanında Necdet Sezer taraflı davrandığında cumhurbaşkanını ilgilendirmez tarafsız ol diyordu AKP'liler bugün de o tarafsızlık isteği düşünülmelidir.
    Cevapla
  • h yalçın 8 yıl önce Şikayet Et
    iddia ediyorum bu adam hdp ile koalisyon kuracak ve diyecek mecburduk elimizi taşın altına koyduk buna Şaşmıyorum da milliyetçi insanlar bu adama hala nasıl inanıyor ikinci Demirel bu oda solcu olduğu halde merkez sağı cumhurbaşkanı olana kadar kandırmıştı
    Cevapla
  • rifat 8 yıl önce Şikayet Et
    onlara kaçma diyen bahçeli sen necisin sen neden kaçıyorsun
    Cevapla
  • abdurrahman 8 yıl önce Şikayet Et
    syn bahçeli ilk önce vatanını sonra tabanı nı düşün iktidar olma şansın hiç yok sana oy verenler niye oy veriyor tek adam olma kendin için yaşama tabanında beklentisi var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR