CHP'li İnce'den esnafa önce hakaret sonra ceza

CHP'li Muharrem İnce seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği kafede siyaset yapmasına izin vermeyen işletme sahibine hakaret etti.

ABONE OL
GİRİŞ 25.10.2015 19:36 GÜNCELLEME 25.10.2015 22:50 SİYASET
CHP'li İnce'den esnafa önce hakaret sonra ceza
CHP'li İnce'den esnafa önce hakaret sonra ceza

İnce, kafeden ayrıldıktan sonra CHP'li Yalova Belediyesi zabıta ekiplerini göndererek işletmeye ceza kesti. Restoranttaki bir müşteri tarafından videoya çekilen tartışma anında anında İnce'nin işletme sahibini tartakladığı görülüyor.

Kafeye girerek müşterilere hitap etmek isteyen İnce'ye işletme sahibi izin vermedi. Buna sinirlenen İnce, hakaret ederek işletme sahibinin üzerine yürüdü. Esnafı eliyle iten İnce, önce bağırarak esnafla tartıştı, sonra ise sinirli bir şekilde lokantadan ayrıldı. İnce'yi lokantaya sokmak istemeyen esnaf ise İnce'nin arkasından "Hiç bir siyasi partiye izin vermedim, yaptığınız ayıp" diye seslendi. İnce'nin esnafı tartaklaması ve bağıması ise, lokantadaki bir müşterinin cep telefonu tarafından kayda alındı. İnce'ye sitem eden esnaf, "Siz bu zamana kadar ne zaman buraya geldiniz?" diye seslendi. İnce'nin yanındakiler esnafın kolunu tutarak müdahale etmeye çalışırken koruması da cep telefonuyla olayı çeken işletme sahibinin eşine müdahele etti.

CHP'Lİ BELEDİYE CEZA KESTİ

İnce, kafeden ayrıldıktan bir süre sonra ise CHP'li Yalova belediyesinin zabıta ekipleri işyerine geldi. İnce'yi lokantaya sokmak istemeyen esnafın dükkanı hakkında, zabıta ekipleri tutanak tuttu. Zabıta ekipleri, "Söz konusu işyerinin kafeterya ruhsatının bulunduğu, ancak lokanta olarak iştetildiği tespit edilmiştir" gibi bir gerekçe hazırlayarak, işletmeye ceza kesti.

KAYNAK : Yeni Şafak
YORUMLAR 72 TÜMÜ
  • altan 8 yıl önce Şikayet Et
    Aferin kıza Muharrem'e terbiyesizlik yapıyosun demiş, adamın diyemediğini dedi.
    Cevapla
  • xirzoop 8 yıl önce Şikayet Et
    harun gulen ben dükkanıma bdp li vekil sokmam selam bile vermesine izin vermem olüyorum dese bir damla su vermem cezası da ne ise cekerim. olayın tahrik falan olduğunu düşünmüyorum kameralar hep hazır telefon kamerası olay anın da 10 snyede hazır oluyor ekstra bir hazırlık gerektirmiyor ve bazı hallerde silahtan daha etkili koca milletvekilini tıpış tıpış savıyor...
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    hic ama hic sasirmadim...
    Cevapla
  • Harun Gulen 8 yıl önce Şikayet Et
    varya ben bu muharrem inceyi hic sevmem lakin adam giripte secim konusmasi yapacam demiyorki, meraba deyip gecicektim diyor bu isletme sahibi soytarilarda kari koca birlik olmus adami taciz ediyorlar. halka acik yer isletiyorsun, tabikide girmeye hakki var. ne demek ben hic bir milletvekili sokmadim. halka acik yer isletiyorsun, isletme o zaman kardesim. ben burda muharrem inceyi hakli goruyorum. ceza sebebinide bir okuyun bakalim, amacinin disinda faaliyet gostermesi kanaatine varilmis. bir meraba deyip gecmesinin kime ne zarari olabilir, kameralari hazirlayip taciz edip sonrada akillari sira kayit altina almislar. hakikatten terbiyesizmisler...
    Cevapla
  • bilal 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın gulen, lokanta olrak kullanılması bu olaydan sonra mı farkedilmiş? Eğer tesadüfse neden uyarı cezası olmadan kapatılmış?
    Cevapla
  • Necip 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun o esnaf kardesimizden utanmazlar secimden secime ugrarsiniz ancak siz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR