Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

Edirne'de bir grup, Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle Kemal Kılıçdaroğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 29.01.2016 12:33 GÜNCELLEME 29.01.2016 12:34 SİYASET
Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu
Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe'nin yer aldığı grup, Edirne Adliyesine geldi.

Söz konusu grup, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, CHP'nin 35. Olağan Kurultayı'nda, TBMM'deki grup toplantısında ve sosyal medya üzerinden Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı makamını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı rencide eden sözleri nedeniyle Edirne Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. 

Akmeşe, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün 81 ilde teşkilatlarının ve vatandaşların Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Akmeşe ''Biz Cumhurbaşkanımıza hakaret içerikli sözler kullananları kınıyoruz. Biz AK Parti grubu ve vatandaşlar olarak bu durumdan büyük üzüntü duyuyoruz. Bu nedenle sayın Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunmak için buraya geldik. Arkadaşlarımızla beraber kişisel olarak hep birlikte suç duyurusunda bulunacağız'' diye konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti üyeleri ve bazı vatandaşlar Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • zühtü 8 yıl önce Şikayet Et
    suç duyuruları milyonları bulmalı. ak parti teşkilatları uyuma.her yerde suç duyurusunda bulunun. her şeyi REİS den beklemeyin..
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    edep haya şeref yoksunu kişi !
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu adam olsun yoksa Türkiyenin % 52 ,si suç duyurusunda bulunursa neye uğradığını şaşırır.,Milletin artık sabrı taşıyor!.
    Cevapla
  • dadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    buna adam diyene şüphe ederim milletin gözünde adam degil
    Cevapla
  • Niyazi topal 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamın ne suçu var da şikayet ediyorsunuz? Adam emir kulu ne derlerse onu yapıyor. Esas suçlu bu partiye oy veren cahillerde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR