Kılıçdaroğlu'na bir şok daha: Er meydanında...
Döşemealtı Yağlı Pehlivan Güreşlerini ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tribündeki bazı vatandaşlar tarafından yuhalandı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 26'ncı Dönem 1'inci Yasama Yılı Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı ile Parti Meclisi toplantısına başkanlık etmek için geldiği Antalya'nın Belek bölgesinde bir otelde partilileri ile görüşmeleri sonlandırdı.
Otelden ayrılan Kılıçdaroğlu, CHP'li Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in düzenlediği 11. Geleneksel Döşemealtı Yağlı Pehlivan Güreşleri'ni izlemek için ilçedeki stada geldi. Burada er meydanına inen Kılıçdaroğlu vatandaşları ve güreşçileri selamladı.
Er meydanında tribünlerde oturan vatandaşları selamlayarak alanı gezen Kılıçdaroğlu bazı vatandaşlarca yuhalandı. Kılıçdaroğlu, yuhalama seslerinin ardından ziyareti kısa keserek stadyumdan ayrıldı.
Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler daha sonra Konyaaltı Belediyesi toplu açılış törenine geçti.
-
osman 10 yıl önce Şikayet Eter meydanında er olur bu gibi kirli şerli haysiyetsizlerin işi olmaz . ama gel görki bu yaratık keMAL işte anlamaz.Beğen
-
Reşit 10 yıl önce Şikayet Etyuhalamaya gerek yok. "ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ" diye seslenin o anlar zaten...Beğen