Kılıçdaroğlu: Erdoğan'a hakaretin sebebi hükümet

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'nin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretten hükümeti sorumlu tuttu.

ABONE OL
GİRİŞ 08.06.2016 06:46 GÜNCELLEME 08.06.2016 12:45 SİYASET
Kılıçdaroğlu: Erdoğan'a hakaretin sebebi hükümet
Kılıçdaroğlu: Erdoğan'a hakaretin sebebi hükümet

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu CNN Türk'ten Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge adlı programında CHP'nin meclis grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik "Tayyibin ... yıldıramaz bizleri" sözlerinden iktidarı sorumlu tuttu.

DUYMADIM, SONRADAN ÖĞRENDİM!

Ahmet Hakan'ın "Atılan sloganlar vardı küfürlü ve nahoş. Siz de duruma müdahale etmediniz" sözlerine Kemal Kılıçdaroğlu şöyle yanıt verdi.

"O sloganları doğru bulmuyorum. Ama emin olun o gürültü içerisinde bilemiyorsunuz. Siz konuşuyorsunuz alkışlar geliyor, sloganlar geliyor. Ne olduğunu bilemiyorsunuz. Ben grup toplantısında slogan atılmasını doğru bulmuyorum. Ben de elimden geldiğince gençleri susturmaya çalışıyorum. Sloganın atılması konuşmamızı da engelliyor."

BUNLARI HÜKÜMET BU HALE GETİRDİ

Bunu bu hale getiren kim? Getiren iktidar partisi değil mi? Onlar sloganlar attılar. Eskiden sloganlar atılır biterdi. Bizim de  aleyhimize bir sürü slogan atılıyor. Onlara gelince hiçbir şey yok bize gelince bu niye böyle oluyor?"

KILIÇDAROĞLU ZOR DURUMDA KALDI

Ahmet Hakan'ın daha önce hiçbir grup toplantısında  küfürlü slogan duymadığını hatırlatınca Kılıçdaroğlu cevap vermekte zorlandı.

Kılıçdaroğlu, "Orada da atıldı orada da sloganlar atılıyor. Normalde benim dediğim gibi bu sloganların hiç atılmaması lazım" şeklinde cevap verdi.

YORUMLAR 85 TÜMÜ
  • ERZİNCANLI 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam yerine koyup cevap vermeye değmez.
    Cevapla
  • fıkracı 7 yıl önce Şikayet Et
    saatin çok hızlı dönüyor vantilatör bile yetişemiyor ..
    Cevapla
  • dobra 7 yıl önce Şikayet Et
    Yalandan kim ölmüş, çarkçı kemal ölsün, vasfının hakkını vermiş yine.
    Cevapla
  • dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    ey gandi oldun dandik seni kasetle getirdiler eline verdiler mavi dosyaları seni alladılar pulladılar milletin önüne attılar balonun söndü kaç seçim kaybettin millet senin pkkya yandaş hdpe kardeş paraleninde uşagı oldugunu millet biliyor %52 oy almış millete saldırıyorsun aga babaların emir veriyor millet sana tokadı çakıyor sen cumhura saldırıyorsun çakma dandik rezil utanmaz adam 24 milyon oy vermiş millete hakaret ediyorsun çarkıcı
    Cevapla
  • yurtsever 7 yıl önce Şikayet Et
    yalandar oglum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR