Altan Tan'dan Demirtaş'a yanıt

HDP'li Altan Tan, isim vermeden kendisini eleştiren HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.06.2016 14:58 GÜNCELLEME 14.06.2016 16:23 SİYASET
Altan Tan'dan Demirtaş'a yanıt
Altan Tan'dan Demirtaş'a yanıt

HDP'li Altan Tan,  isim vermeden kendisini eleştiren HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın sözlerinin hatırlatılması üzerine "'Yol ayrımında olan Altan Beydir. Biz bir yol ayrımında değiliz" demişse bir arkadaşımız o da demek ki yolunu belli etmiştir"  dedi

HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Türkiye'nin adım adım büyük bir kaosa ve  krize kanlı ve karanlık bir iç savaşa doğru sürüklenmekte olduğunu belirterek bu noktada aklı selim insanlara  büyük görevler düştüğünü söyledi.

ŞİDDET, ÇATIŞMA YA DA MEŞRU SİYASET

Altan Tan, bir bütün olan Kürt siyasi partileri, çevreleri ve siyasetçilerinin de bir yol ayrımında olduğunu kaydeden Altan Tan, “Şiddet, çatışma ve topyekûn savaş ile demokratik ve meşru siyaset arasına nihai bir tercihte bulunmak gerekmektedir. Çare ve çözüm tüm etnik, dini, mezhebi, sınıfsal ve ideolojik farklılıkları birlikte barış içinde yaşatmayı hedefleyen demokratik, barışçıl, legal ve vesayetin olmadığı bir siyaset olmalıdır. 

ALTAN TAN YOLUNU ÇİZDİ

Bir gazetecinin açıklamasından ne anlaşılması gerektiğini sorması ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın isim vermeden kendisine yönelik "Yol ayrımında olan biz değiliz. Yolunu şaşıranlar kendilerini bulacaktır" sözlerinin anımsatması üzerine Altan Tan Yol ayrımında olan Altan Bey'dir. Biz bir yol ayrımında değiliz demişse bir arkadaşımız o da demek ki yolunu belli etmiştir" dedi.

YORUMLAR 48 TÜMÜ
  • Kahraman 7 yıl önce Şikayet Et
    Altan TAN adam gibi adamdır. Bu işin içerisinde oyun falan yok. Çünkü kendisi kürtlerin islami kanadına destek verir. Komünizmi desteklemez. Kürtler adına kurulan parti içinde olması, desteklediği kanada ihanet ettiği anlamına gelmez.
    Cevapla
  • Tuncay 7 yıl önce Şikayet Et
    Maksadı belli, Altan TAN maraza çıkarıp CHP'ye geçer ve CHP ikinci HDP olur çıkar.
    Cevapla
  • dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    aralarında müslüman istemiyorlar. zararın neresinden dönsen kârdır.
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Senin bu sapık ve ırkçıların yanında ne işin var tan.
    Cevapla
  • Cemal 7 yıl önce Şikayet Et
    İnanmayın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR