Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı oldu

Eski Sayıştay Başkanı Akyel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı olarak atandı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.08.2016 21:56 GÜNCELLEME 18.08.2016 22:25 SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanı oldu

Eski Sayıştay Başkanı Recai Akyel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı oldu.

Görev süresi 25 Haziran'da dolan Akyel, 29 Haziran'da veda ziyareti kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelmişti.

Habertürk'ün haberine göre, görüşmenin ardından Erdoğan, 7 yıldır Sayıştay Başkanlığı görevini yürüten Recai Akyel'i başdanışman olarak atadı.

YORUMLAR 5
  • BİLETÇİ 7 yıl önce Şikayet Et
    yaklaşık iki yıl Recai Akyel' in ve çalışma arkadaşlarının uçak biletlerini düzenledim, çalışma arkadaşlarının söylediklerine göre çok titiz bir o kadarda hoşgörülü bir insan olduğunu söylerlerdi. İnşallah bu vatana ve millete en iyi şekilde hizmet eder. bıraktığı makamıda en az onun kadar iyi biri gelir.
    Cevapla
  • osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    her kim olursa olsun. tek bir yanlışında kafasının kesileceğini bilmesi lazım. sayın reisin önceki yaveri gibi olmasın iyi araştırılsın.
    Cevapla
  • Adiga81 7 yıl önce Şikayet Et
    İsabetli olmuş. 7 yıldır sayıştay başkanlığı yapmış adamdan tecrübelisini mi bulacak. Ancak aman dikkat FETÖ cü olmasın.
    Cevapla
  • BİNGÖLLÜ 7 yıl önce Şikayet Et
    batı çalışma grubunun olduğu yıllarda solhan ilçemizde kaymakamdı namazlı niyazlı örf ve adetlerine bağlı anadolu insanıydı o yıllarda ben de lisede öğrenciydim bu adama kıyacaklar diyordum şükürler olsun ki kıyamamışlar böyle adam gibi adamlara ihtiuyacımız var bu memlekete reise yanlış yapmayacağını biliyorum ikinizde ALLAHA emanetsiniz güzel insan solhandan selamlar
    Cevapla
  • yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    yaw bu işler nasıl oluyor kaçtane başdanışmanı var Cumhurbaşkanımızın bizide görse bari reis
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR