CHP'li vekilin iğrenç tweetine AK Parti'den cevap!

CHP Kars Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun dün sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında kullandığı cümleler büyük tepki topladı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.11.2016 12:19 GÜNCELLEME 01.11.2016 12:20 SİYASET
CHP'li vekilin iğrenç tweetine AK Parti'den cevap!
CHP'li vekilin iğrenç tweetine AK Parti'den cevap!

Erdoğdu'nun attığı skandal Tweet'e AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner sert bir cevap verdi.

"CHP, Türk siyasetinin FETÖ ve PKK destekli Haşdi Şabi'sidir." diyen Metiner, "Vücudunun neresiyle konuştuğu sözlerinden anlaşılan birinin kuyruk acısını anlarız ama hayasız bir benzetme üzerinden millet iradesine ve milletin seçilmiş Başkanına karşı sergilediği bu tavır kendi tanımladığı konuma cuk oturuyor." dedi.

BU AÇIKLAMAYI YAPANIN AKLINDAN ŞÜPHE EDİLİR!

Aynaya bakan sadece kendini görür. Kendinde gördüğünü başkasına mal gibi sadece edebinden değil aklından da şüphe edilir. Seviyesizliğin de bir seviyesi var ama görünen o ki milletvekili kisvesindeki bu herifin seviye bahsinde yeri yok.

"SİYASETİN HAŞDİ ŞABİ'Sİ"

Kılıçdaroğlu CHP'sinin kimler marifetiyle nasıl bir çukura düşürüldüğünün resmidir bu. CHP Türkiye'nin en önemli sorunlarından biridir. CHP, Türk siyasetinin FETÖ ve PKK destekli Haşdi Şabi'sidir.

MİLLET DERSİ VERMESİNİ BİLİR

CHP içindeki kimi unsurların darbeyi yüreğiyle ve bedeniyle önleyen millete ve onun seçilmiş yiğit başkanına karşı hayasızca saldırıya geçen bu FETÖ ve PKK destekli siyasi Haşdi Şabiler şunu iyi bilsin ki milletimiz onlara da hak ettiği dersi vermesini bilir. Ağızlarından çıkana dikkat etsinler ve edepli olsunlar. Dilleriyle pislik saçmaya devam edenlerin seviyesine inmeyiz ama ağızlarının payını vermesini de biliriz, biline.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • maho ağa 7 yıl önce Şikayet Et
    biri birakiyor biri saldiriyor.fetö saldirdi duvara tosladi.pkk saldirdi duvara tosladi.telsizlerde pkklilar salya sümük agliyor.simdi saldiri sirasi bunlarda ama bunlar 50 yildir duvara tosluyor.üç koldan değil beş koldanda gelseniz bu hükümet bu devlet dimdik ayakta.her seferinde şamarı yüzünüze patlatıp yerinize yolluyor.siz dayak yemekten bıkmadiysaniz o sizin probleminiz.bir şamar daha yeyip oturursunuz konuşma organızın üstüne.
    Cevapla
  • memo 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar malesef türkiyemizde terör gruplarina bir grup daha eklendi . Oda chp . Ellerinden gelse batiyi yanlarina alip darbe yapacaklar.Eeeeeee batinin ve amerikanin Tek arastirma kanali vardi oda cumhuriyet gazetesiydi.sükür oda temizleniyor. Arkadaslar Seven kalir sevmeyem gider.vatandasliktan cikarma Kununu ve idam hemen gelmeli. Allah yardimcimiz olsun
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Kapak olmuş ahlaksizlara.
    Cevapla
  • BALKES 7 yıl önce Şikayet Et
    aykut erdoğdu ve tüm chp lilerFETÖ PKK DAEŞ Haşdi Şabi kısacası teröristtir
    Cevapla
  • Number One 7 yıl önce Şikayet Et
    CHP, Türk siyasetinin FETÖ ve PKK destekli Haşdi Şabi'sidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR