CHP'den bir yürüyüş kararı daha!

CHP, terör örgütü PKK tarafından öldürülen öğretmen Necmettin Yılmaz'ın anısına 21 Temmuz Cuma günü Tunceli kent merkezinde yürüyüş düzenleyecek.

ABONE OL
GİRİŞ 19.07.2017 10:45 GÜNCELLEME 19.07.2017 11:30 SİYASET
CHP'den bir yürüyüş kararı daha!
CHP'den bir yürüyüş kararı daha!

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, terörün kimden ve nereden gelirse gelsin bir insanlık suçu olduğunu söyledi. Parti olarak her zaman terörün karşısında olduklarını belirten Erol, Cuma günü saat 18.00'de terörü lanetlemek için Necmettin öğretmenin anısına yürüyüş düzenleyeceklerini bildirdi.

"Yürüyüşle terör örgütlerinin Tunceli'deki eylemlerine ve varlığına tepki göstereceğiz." diyen Gürsel Erol, yürüyüşün Valilik önünden başlayıp Belediye önündeki Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla son bulacağını aktardı.

Erol, CHP Tunceli il örgütüyle beraber düzenledikleri yürüyüş için diğer milletvekillerine de çağrı yaptıklarını kaydetti.

Aracı yanmış halde bulunmuştu

Sınıf öğretmeni olarak görev yaptığı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Çiftçibaşı Mahallesi'nden geçen ay, memleketi Gümüşhane'ye gitmek için yola çıkan Necmettin Yılmaz'ın otomobili kurşunlanmış ve araç Pülümür Vadisi'nde yanmış halde bulunmuştu.

Tunceli Valiliği, 12 Temmuz'da Pülümür Çayı'nın kenarında bir erkek cesedi bulunduğunu ve yapılan DNA incelemesi sonucu cesedin Yılmaz'a ait olduğunun kesinleştiğini bildirmişti. 

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Beto 6 yıl önce Şikayet Et
    YUH beee...önce öpücükler atin pekekelelerinize..Demirtas da demirler arkasindan sizlere öpücükler atsin..sonrada millet ile alay edin..hadi ordan VATAN hainleri..gördük,izledik,duyduk sizlerin HDPKK ile "Gönül Dostuklarinizi"!!!Adiniz cikti birdefa Kilicdaroglunuzun sayesinde..hic de acimiyorum halinize..cünkü sizler GÖNÜLLÜ millet düsmanisiniz!!!
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis de necmettin ogretmen icin yaptigi teror e lanet eden konusmasindan dolayi telefonla arayip tesekkur etmis. Bu tur girisimleri konusmalari chp den bekliyorum ve destekliyorum. Boyle soylemler ve vekiller umarim chp de cogalir. Onemli olan birlik olmak.
    Cevapla
  • Fehmi 6 yıl önce Şikayet Et
    Keşke mahkemelerde desteklemeselerdi.
    Cevapla
  • kasabalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Hdp liler de yanınıza gelecek.mi?nasıl olsa kankasınız.
    Cevapla
  • okuyucu 6 yıl önce Şikayet Et
    yürüyeceğinize mevlit okuyun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR