Koray Aydın'dan açıklama geldi!

Eski MHP'li Koray Aydın, yeni parti iddiaları için en net açıklamayı yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.08.2017 14:52 GÜNCELLEME 22.08.2017 15:05 SİYASET
Koray Aydın'dan açıklama geldi!
Koray Aydın'dan açıklama geldi!

MHP'den ayrılarak Meral Akşener ile hareket etme kararı alan Koray Aydın basın toplantısı düzenledi.

TARİHİ ÇARK

Koray Aydın, tarihi bir çarka imza attı. Aydın, MHP'de olağanüstü kurultay tartışmalarının yaşandığı dönemde "FETÖ destekliyor" dediği Meral Akşener'in partisine katılacak. Aydın’ın bu kararı paralel yapının yeni bir oyunu mu sorusunu akıllara getirdi.

Meral Akşener öncülüğündeki MHP'li muhaliflerinin yeni partisinde, teşkilatın Koray Aydın'a emanet edileceği haberi siyasette tarihe geçen bir çark etme kararı oldu. Meral Akşener’in paralel yapı tarafından desteklendiğini söylediği sözlerden aylar sonra basın açıklaması yapan Aydın, “Rahat olanları, rahatsız etmeye geliyoruz" dedi.

FETÖ 'MERAL AKŞENER'E DESTEK VERİYOR' DEMİŞTİ

Aydın, MHP’de olağanüstü kurultay tartışmalarının olduğu dönemde Akşener’e paralel yapının destek verdiğini söylemişti. MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin bir adayı FETÖ’nün desteklediği açıklamalarının sorulması üzerine Aydın “Soruyu dolandırmaya gerek yok. Bu konunun muhatabı ben değilim. Bu konunun muhatabı ortaya çıktı. O kesim bir arkadaşımıza destek verdiği açıktır. Biz de bunu görüyoruz ama kendisi cemaatçi mi değil mi onu bilemem. Bu her kesimden siyasi destek alma olarak da açıklanabilir ama bu sorunun muhatabı kendisidir" ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE KORAY AYDIN'IN O AÇIKLAMALARI

 

YORUMLAR 116 TÜMÜ
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    hatırlayın darbeden önce ben başbakan olacağım diyordu bu tipleme hanım.....
    Cevapla
  • Erdal 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben söze bakarım "söz " mü diye,sonra adama bakarım adam mı diye bir halk değişi var.
    Cevapla
  • saydemir 6 yıl önce Şikayet Et
    O zaman"fetö destekliyor"demişse,bugünde böylesi bir karar aldığını açıklamışsa;bunun manası"dün dündür,bugünde bugün" demek olur ve aynı zamanda "kendi kendinisini yalanlamış"olur,sonuçta acaba"lar şüpheler başlar,zaten siyasi yelpazede bu oluşuma yer Yok,birileri bu oluşumun yıldızınıda parlatmaya çalışırsa hiç şaşırmayalım.. bu olay doğru zamanda yapılan doğru bir iş değil,buna zamansız ayrılık derler,MHP li ve ülkücü kardeşlerimizin aklı selim içinde hareket edeceklerine inanıyorum.
    Cevapla
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Fetöyle ilişkisi varsa alınsın içeri yoksa iftiraya girer oy kazandırmaz aksine kaybettirir. Zaten birşey yapacağı yok bırakın kendi halinde takılsın.
    Cevapla
  • Toplama Kampı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ak parti ülkenin en zor döneminde doğmuştu bunlarda kaymak tabaka ülkeyi zor durumu sokmak için doğuyorlar.Hayırlısı Allah fırsat vermesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR