ABD Savunma Bakanı Mattis programını iptal etti

ABD'nin Esed rejimine düzenleme ihtimali tartışılırken Başkan Trump, haftasonu yapılacak Güney Afrika ziyaretini iptal etmişti. Bir iptal de ABD Savunma Bakanı Mattis'ten geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.04.2018 19:07 GÜNCELLEME 10.04.2018 21:37 SİYASET
ABD Savunma Bakanı Mattis programını iptal etti
ABD Savunma Bakanı Mattis programını iptal etti

ABD Savunma Bakanlığı sözcülerinden Binbaşı Sheryl Klinkel, Bakan Mattis’in cuma günü Nevada eyaletine, hafta sonunda da Kaliforniya eyaletinin San Francisco kentine yapması öngörülen ziyaretleri ertelediğini söyledi.

Sözcü Klinkel, Mattis’in diğer yandan perşembe günü New York’ta Deniz Piyadeleri Kolluk Kuvvetleri Vakfının düzenleyeceği akşam yemeğine katılacağını belirtti.

 

"SURİYE'YE MUHTEMEL MÜDAHALE DOLAYISIYLA MI İPTAL EDİLDİ?"

Binbaşı Klinkel, seyahatin ABD’nin Suriye’ye muhtemel müdahalesi dolayısıyla iptal edilip edilmediği sorusuna ise “Bu konuda spekülasyon yapmayacağım.” ifadesini kullandı.

TRUMP DA LATİN AMERİKA ZİYARETİNİ İPTAL ETMİŞTİ

Mattis’in seyahatlerini erteleme kararının Trump’ın Latin Amerika ziyaretini iptal etmesinden hemen sonra gelmesi dikkati çekti.  

Beyaz Saray, Trump'ın önceden planlanmış Latin Amerika ziyaretine gitmeyip, Suriye ile ilgili gelişmeleri takip etmek üzere başkent Washington'da kalacağını açıklamıştı.

YORUMLAR 4
  • Vatann sever 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizde savunmamızı kırmızı alarma geçirip bekleyelim ne olur ne olmaz
    Cevapla
  • Kayılar 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunun 48 saat içinde açıklayacağı büyük karar 3. dünya savaşı ilanı olmasın.
    Cevapla
  • Duran kavak 6 yıl önce Şikayet Et
    doları yükseltmek için suriye ye saldırdığını artık dağdaki çoban bile biliyor kimlerin tl bozdurup dolar aldığını yazıyımmı abd nin (B) planı=eğer dolar istenilen düzeyde yükselmez ise sırada =İRAN VE KUZEY KORE) var abd yi eski gücüne kavuşturmak...????..!!!!.....
    Cevapla
  • erbat 6 yıl önce Şikayet Et
    vallahide billahide bunlarin oyunu turkiyeye ne yaptilarsa basaramadilar buylece turkiyeyide savasa cekecekler gibi bi durum ortaya cikiyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR