Kılıçdaroğlu'na tepki: Öfkesi beynini esir aldı

AK Parti MKYK Üyesi, Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Zeynep Alkış sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile Kılıçdaroğlu’na sert yüklendi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.04.2018 10:45 GÜNCELLEME 24.04.2018 10:45 SİYASET
Kılıçdaroğlu'na tepki: Öfkesi beynini esir aldı
Kılıçdaroğlu'na tepki: Öfkesi beynini esir aldı

23 Nisan Meclis özel oturumunda, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözlerine tepkiler devam ediyor. AK Parti MKYK Üyesi, Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Zeynep Alkış sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile Kılıçdaroğlu’na sert yüklendi.  Kılıçdaroğlu’nun milletinin değil, ihanet cephesinin yanında yer aldığını ifade ederek, “Kılıçdaroğlu, siyasetini sürekli olarak kutuplaşma, kamplaşma, kirli oyunlar ve karanlık ilişkiler üzerinden kurdu. Ülkemize yönelen tuzaklara, kardeşliğimizi hedef alan operasyonlara, kumpaslara, darbe girişimlerine açıkça çanak tuttu” dedi. 

İşte Alkış tarafından sıralı olarak yapılan o paylaşımlar:

SSK'yı çalışamaz hale getirdiği günden, CHP'nin Genel Başkanlık koltuğuna oturduğu güne kadar; politik kariyerini ülkesinin çıkarlarına göre değil her defasında, ülkemizi işgal etmeye kalkışan nifak cephesine göre belirledi Kılıçdaroğlu.

İçi boşaltılmıştı. Daha açık konuşalım teslim alınmıştı CHP.. Ülkemize yönelen tuzaklara, kardeşliğimizi hedef alan operasyonlara, kumpaslara, darbe girişimlerine açıkça çanak tuttu, Kılıçdaroğlu.

17/25 Aralık’ta, MİT kumpasında, Gezi Parkı provokasyonunda, FETÖ’nün darbe girişiminde ve oluşturulan terör koalisyonunda hatta Afrin ve Cerablus’ta; milletinin değil, ihanet cephesinin yanındaydı,  Kılıçdaroğlu.

Siyasetini sürekli olarak kutuplaşma, kamplaşma, kirli oyunlar ve karanlık ilişkiler üzerinden kurdu Kılıçdaroğlu. Her seçim öncesi söylediği her şeyi unutuverdi. Başarısızlığının ödülü olaraksa, o koltukta oturmaya devam etti Kılıçdaroğlu. Şimdi ise yolun sonunda, öfkesi beynini de esir aldı.

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • avcı6 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir parti, AK PARTİ ve MHP. ile boy ölçüşemez.Çünki; 15 Temmuz 'da silahlı fetöcü vatan hainlerinin hakkından , Bu iki parti ve MİLLETİMİZ gelmiştir.Allah razı olsun Cumhurbaşkanımızdan,Devlet Bahçeli 'den ve MİLLETİMİZDEN*
    Cevapla
  • ziynet 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeyi geliştirin yeni bir Altın çağa geçiren yönetici lazım aklınızı başınıza alın ey millet Recep tayyip erdoğan gibi saygı değer bir kişilikli insan varmı ülkemizi en iyi şekilde idare eden,ve yönete bilen iyi düşünmek lazım Rabbim ülkemizin hakkında hayırlı olan hangisi en iyi bilendir vesselam...
    Cevapla
  • Bülent 5 yıl önce Şikayet Et
    beyin??
    Cevapla
  • meçe61 5 yıl önce Şikayet Et
    Zeynep hanım kılıçtaroğlunun beynini öfkesi değil fetö esir aldı bence
    Cevapla
  • Fuat 5 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek ten çok iyi TESPİT etmişsiniz,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR