AK Parti'den İnce'nin Akşener çıkışına ilk yorum

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Muharrem İnce'nin 'Meral Hanım beni yardımcısı yaparsa onun için çalışırım' sözleriyle ilgili bir soruya 'milletin önünde çirkin bir oyun oynuyorlar' yanıtını verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.05.2018 19:52 GÜNCELLEME 12.05.2018 19:56 SİYASET
AK Parti'den İnce'nin Akşener çıkışına ilk yorum
AK Parti'den İnce'nin Akşener çıkışına ilk yorum

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal parti genel merkezinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İNCE'NİN MERAL AKŞENER ÇIKIŞINA İLK YORUM

 

Ünal, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması halinde Muharrem İnce'nin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için söylediği "Beni yardımcısı yaparsa olurum" sözlerini de değerlendirdi. Ünal şu yorumda bulundu:

"MİLLETİN ÖNÜNDE ÇOK ÇİRKİN BİR OYUN BU"

"Yarış halindeki iki cumhurbaşkanı adayının daha baştan yardımcılık seviyesinde bir ilişkiye girmiş olması her şeyden önce siyasi olarak doğru değil. İkincisi, CHP'nin bu yardım konusunu abarttığını düşünüyorum. Yardım etmek için milletvekili gönder, cumhurbaşkanı yardımcısı ol. Şuna karar versinler; bunlar siyaset yapıp cumhurbaşkanı seçimini kazanmak gibi bir iddiaları var mı yok mu? Yoksa milletin önünde bir gölge oyunu mu oynanıyor? Eğer milletin önünde bir gölge oyunu oynanıyorsa bu hiç hoş değil son derece çirkin bir oyun."

MUHARREM İNCE, "BENİ YARDIMCI YAPARSA MERAL AKŞENER'E ÇALIŞIRIM" DEMİŞTİ

Muharrem İnce, bir gazetecinin "Meral Hanım (Akşener) çok iddialı ikinci tura kalacağına dair. Şayet ikinci tura Meral Hanım kalırsa ne düşünürsünüz, siyaseti bırakır mısınız?" sorusu üzerine, "Beni yardımcısı yaparsa olurum. Hiç öyle bir kompleksim yok benim. Hiç düşünmeden. Beni yardımcısı yaparsa olurum, otobüsün üstüne binerim, karış karış Türkiye'yi gezerim seçilmesi için...” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 85 TÜMÜ
  • Memmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Seçimden sonra chp ye kayyum aransın ve ne kadar gerçek milli chp li varsa partinin başına getirilsin.ülkede herşey var ama milli bir sol parti yok.
    Cevapla
  • Tiye 5 yıl önce Şikayet Et
    Konuştukça batîyorsun ülke yönetmek sınıf idaresine benzemez.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Üst aklın devreye girdiği, bütün zıtları bir araya getirdiği, Erdoğan düşmanlığında birleşen bu ittifaka Allah fırsat vermesin.Şimdiden ohal ve anayasa rahatsızlıklarını dile getiriyorlar. Ohal kimi rahatsız eder? Tabii ki yargı önünde hesap veren bölücüleri ve onların uzantılarını.
    Cevapla
  • Tarık 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara topuk numarası denir,amaç seçim 2.tura kalırsa iyi partili ülkücüleri chp yeoy vermeye razı etmektir ;zaten 2.tura kalma ihtimali%1 ama adamlar bu ihtimalé göre hesap yapıyor
    Cevapla
  • tarık 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar KATIKSIZ zübük zübük..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR