Baykal'ın Erdoğan'a Coşkun tepkisi

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Başbakan'ın Bekir Coşkun'a yönelik sözlerini yorumladı. Baykal, Erdoğan'ın sözlerini sert biçimde eleştirirken Bekir Coşkun'a sahip çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.08.2007 11:20 GÜNCELLEME 29.05.2020 18:25 SİYASET
Baykal'ın Erdoğan'a Coşkun tepkisi
Baykal'ın Erdoğan'a Coşkun tepkisi

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Başbakan'ın Bekir Coşkun'a yönelik sözlerini yorumladı. Baykal, Erdoğan'ın sözlerini sert biçimde eleştirirken Bekir Coşkun'a sahip çıktı. Baykal, Başbakan’ın gazeteci Bekir Coşkun’a çıkışı için “Patalojik manzara... Şımarma hadisesi. Haddini aşma halidir. Bu sözlerinin altında yüzde 46’lık oy mu yatıyor, yoksa başka şeyler mi bilemiyorum. Ama hoşgörünün yatmadığı açık. Başbakan Türkiye’nin saygın bir gazetecisine terk et git bu ülkeyi diyebiliyor. Bu gerçekten patolojik bir manzara. Bu bir şımarma hadisesidir. Haddini aşma halidir. Bu yaklaşım, cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde yaşananlarla aynı zihniyetin yansımasıdır. Sayın Bekir Coşkun ve eşini hazmedemeyecek bir Başbakan var. İbret verici olmuştur, üzüntüyle karşılıyorum. Bu tutum Türkiye’yi nelerin beklediği konusunda anlamlı. Bunlar zamanla ortaya çıkıyor. Çıkmaya da devam edecektir.” şeklinde konuştu.

Baykal'ın açıklamaları şöyleydi: 'Medyamızın büyük bir kesimi bu konuda olumlu bir tavır takındı. Bekir Coşkun ve eşi çok özel insanlardır. Bunlar yaşadıkları toplumu seven, kimse hakkında kötü düşünmeyen ülkesini seven çok hoş insanlar. Onlar bu ülkenin insanlarıdır. Başbakan'ın hazımsanamayacak bir tavır takınması ibret vericidir. Erdoğan'ın kişiliğinin bir yansımasıdır. Bunlar zamanla ortaya çıkıyor. Çıkmayada devam edecektir.'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  • İLİŞKİLİ HABERLER:
 
  • Baykal, Köşk'te Gül'e neden karşı?
    CHP lideri Baykal, iktidar partisinin cumhurbaşkanlığı sürecinde takındığı tutumu eleştirdi. MHP'ye de tepki gösteren Baykal, Gül'ün adaylığına niye karşı olduğunu anlattı.
 
  • Bahçeli'yi çok kızdıracak gönderme
    CHP-MHP gerilimi başlıyor. Baykal, 'Bir siyasi parti Gül'ün önünü açarak büyük bir hata yaptı' diyerek MHP'ye yüklendi. Baykal, Bahçeli'yi miting meydanında attığı iple vurdu.

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR 161 TÜMÜ
  • turbison 16 yıl önce Şikayet Et
    . birtek o gazeteci istemiyor diye cumhurbaşkanı adyı değişsin yaniöyle mi? işte asıl hazımsızlık budur
    Cevapla
  • enver çelik 16 yıl önce Şikayet Et
    Aferin deniz . Niye oda adamın mehmet sevi-gen gibi sabetayist mi? bi ona burnunu sokmadıydın şimdi tamoldu bay muhalif.
    Cevapla
  • Miray BAYRAK 16 yıl önce Şikayet Et
    GÜLÜN ADAYLIĞINA KARŞI OLAN 35 MİLYON KİŞİYMİŞŞ!. Hani nerde kardeşim o 35 milyon kişi gösterir misiniz lütfen!Halktan korkanlar halkın adına konuşmasın!Madem o kadar emindiniz Gülün tercih edilmeyeceğinden niye Cumhurbaşkanını yani halkın başkanını halkın seçmesine karşı çıktınız hııı!Hiç kem küm etmeyin biz sizin derdinizi çok iyi biliyoruz!Acı var mı acı :)
    Cevapla
  • kadir öztürk 16 yıl önce Şikayet Et
    Bir Sen Eksiktin!. Başsaltanatçı,tahripci ve tahrikcibaşı!
    Cevapla
  • Hain Evlat 16 yıl önce Şikayet Et
    BAYKAL HAKLI. Yani gülün adaylığına karşı çıkan 35 milyon insan çekip gidecekmi, bu nasıl mantık, ırakmı kardeşim burası... bende karşıyım sıkıysa atın beni bakalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR