Canikli'den İnce'ye cevap: Haddin değil

Milli Savunma Bakanı Canikli, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Metin Temel paşaya yönelik sözlerine çok sert cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.06.2018 15:57 GÜNCELLEME 02.06.2018 16:21 SİYASET
Canikli'den İnce'ye cevap: Haddin değil
Canikli'den İnce'ye cevap: Haddin değil

Canikli, orgeneral İsmail Metin Temel, Türkiye'nin toprak bütünlüğünü tehdit eden ve masum insanlarımızı katleden teröristleri Afrin'de etkisiz hale getiren kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizi savaş alanında yöneten kahraman bir komutandır. "Korgeneral İsmail Metin Temel'in apoletleri, bölgedeki teröristleri etkisiz hale getirmesinin nişanesidir ve bu apoletler milletimiz tarafından takılmıştır. Sizin bu apoletleri sökmeye gücünüz yetmez. Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve onun komutanının apoletlerine dil uzatmak sizin haddiniz değildir." dedi.

 

 

 

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Xye 5 yıl önce Şikayet Et
    Tavuklar bile seni istemeyecek güdülmek icin!!!
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Tabi söker! Çünkü kanına dokunuyor. Onların dostlarını yok etti bu askerler. Afrinde, Kandilde gömdük hepsini. Tabi söker! Seloyu ziyarete giden adamdan ne bekliyorsunuz ki? O apoletlere uzanacak elleri kırarlar Muharrem! Kendini bi halt sanma. Dereyi görmeden paçayı sıvama! O hatırladığınız millet yok artık karşınızda... Vatan dememiş, bayrak dememiş, millet dememiş. Ulan siz MİLLET diyenleri astınız be! Millet diyenleri yıkmak istediniz. Bu milletin seçtiklerini yok ettiniz ve hala etmek derdindesiniz. Sizi gören milletçi, vatancı, bayrakçı sanacak.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen önce kendinin ne olacağını düşün Muharrem sen 24 Hazirandan sonra bir hiçsin bunun farkında mısın
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Askeri siyasete sokan "SN İNCE " askerlerimizi bırakın ,onlar kendi işlerini yapsınlar.
    Cevapla
  • chpkkk 5 yıl önce Şikayet Et
    adamların arkadaşlarını öldürüyonuz tabi söker apoletleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR