Kılıçdaroğlu İnce'nin yalanını ortaya çıkardı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin skandal yalanını ortaya çıkardı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.06.2018 02:37 GÜNCELLEME 12.06.2018 02:38 SİYASET
Kılıçdaroğlu İnce'nin yalanını ortaya çıkardı
Kılıçdaroğlu İnce'nin yalanını ortaya çıkardı

İnce, geçtiğimiz aylarda "Amerikalılar beni aradı, haklısınız Muharrem Bey. 'Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Fethullah Gülen'i usulüne uygun bizden istemedi' dediler" iddiasında bulunmuştu.

İNCE'Yİ YALANLADI

İnce, hükümetin sert tepkilerine rağmen bu yalanını devam ettirmişti. CNN Türk canlı yayına katılan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Bana gelen 3 sayfalık bir rapor var, aynı rapor Sayın İnce'ye de verildi. Orada hayati usül eksiklikleri değil" ifadeleriyle Muharrem İnce'yi yalanladı.

YORUMLAR 32 TÜMÜ
  • Tanrı Dağları 5 yıl önce Şikayet Et
    Aslında eksiklik falan yok, sadece iddialarının boşa çıktığını gördüklerinde olay ufak tefek eksikliğe döndü. Sizi gidi siziiiiiii... Az kaldı ülke sizden kurtulacak!!!
    Cevapla
  • Birlikde güclüyüz 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizin iç üzünüzü açsınki millet sizin ne olduğunuzu kime çalışdığınızı görsün
    Cevapla
  • Arif 5 yıl önce Şikayet Et
    Bay kemal m.incenin kazanmasını istemiyor. Marul hanım kazansın hem fetönün istediği olacak hemde kendisi m.ince den kurtulacak.
    Cevapla
  • samimi 5 yıl önce Şikayet Et
    Chp yönetimindeki kisiler Avrupada Japonyada Güney korede olacak ,birde 70 senedir tekbasina iktidar olamayacaklar,üstünede bütün yatirimlara karsi gelecekler,ayricada el kaide ve isidin liderini hapiste ziyarete gideceler öyle mi ? inanin oranin hali o partiyide binasinida yerle bir ederler oy vermeyi birak ! ya bize ne oluyor 30 bin insanimizi askerimiz sehit edenleri adamlar gözümüzün icine bakarak ziyaret ediyorlar ve onlara hala oy verrenler var.Biz Avrupali Japon yada koreli kadar nicin düsünemiyoruz.
    Cevapla
  • MUAMMER G. 5 yıl önce Şikayet Et
    ülkemi nasıl kalkındırım peşinde değil abd aramış neden arasın senı sen kimsin?maksat gündem oluşturmak at yalanı belkim ananırlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR