Kılıçdaroğlu'nun donup kaldığı anlar...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bütün öğretmenleri nasıl atayacaklarını net bir şekilde açıklamayıp, kaçamak bir cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.06.2018 03:38 GÜNCELLEME 15.06.2018 22:41 SİYASET
Kılıçdaroğlu'nun donup kaldığı anlar...
Kılıçdaroğlu'nun donup kaldığı anlar...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Habertürk TV, Bloomberg HT ve Show TV ortak yayınında soruları yanıtladı.

ECE ÜNER: 1 MİLYON ÖĞRETMENİ BİR ANDA NASIL ATAYACAKSINIZ?

 

CHP iktidarı olursa 1 milyon öğretmen ataması yapacağı vaadinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, sunucu Ece Üner'in, "bir anda hepsini atayacak gücünü ve o anlamda bir yol haritanız var mı" sorusu karşısında zor anlar yaşadı.

KILIÇDAROĞLU DONDU KALDI: ÖĞRENCİLERE SABAHLARI KAHVALTI VERECEĞİZ

Bir süre duraklayan, yutkunan ve "şöyle, atama bekleyen çok sayıda öğretmenimiz var" dedi ve Erdoğan'ın CHP'nin eğitim planını bilmediğini ifade etti. Kılıçdaroğlu'nun bu sıradaki yüz ifadesi dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu daha sonra ilginç bir şekilde, çocuklara her sabah okulda kahvaltı verileceğinden, öğlen yemeğinin öğretmenlerle beraber yenileneceğinden söz ederek konuyu değiştirme yoluna gitti.

REKLAM ARASINDAN SONRA YENİDEN SORULDU, YİNE "ÖĞRENCİLERE KAHVALTI VERECEĞİZ" YANITI GELDİ

Taşımalı eğitime son vereceğine de değinen Kılıçdaroğlu'nun imdadına reklamlar yetişti. Reklamın ardından sunucu Ece Üner, yayını yeniden "atama bekleyen öğretmenler" konusuyla açtı ancak Kılıçdaroğlu yine okulda sabahları öğrencilere kahvaltı verileceğini söyleyerek konuyu geçiştirdi.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 258 TÜMÜ
  • yani ? 5 yıl önce Şikayet Et
    niye şaşırdımız ki. keMAL öyle soruya böyle cevap vermiş . şimdi chp liler ama Erdoğan’da böyle demişti diyerek dil sürçmesi veya ona benzer bir olayı ortaya koyarak yanıt verirler ve genede akp seçmeni cahil makarnacı kömürcü olmaya devam eder onlara göre. hatta keMAL in sözlerini Tevil yoluyla aslında orda verdiği çok çok gizli imayı !!!!! tefsir ederek allame olduklarını kanıtlarlar. e chp bu her şey normal.
    Cevapla
  • Resul 5 yıl önce Şikayet Et
    Spiker istanbul boğazı diyor k.kılıçdaroğlu yandı gözümün ağzı komedi.....
    Cevapla
  • nurullah19 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben 1977 de C.H.P ikdidarı döneminde okudum.11 dersten 6 sının öğtermeni emin olun, dönemin sonuna kadar derslerine giremez boş geçerdi. kolayını öğrenmişlerdi Resim öğretmeni fen dersine,avukatları Türkçe dersine vererek müfradadı tamamlatıyorlardı.
    Cevapla
  • mahmut 5 yıl önce Şikayet Et
    at yalanı serbes at
    Cevapla
  • Zzzzzz 5 yıl önce Şikayet Et
    1 milyon atama yaptiktan sonra ogrenci acigi olursa bizi parali ogrenci olarak alabilir. Bari ogretmen basina 5-6 ogrenci duser. Kahvaltida hazirlarim. Iyide salata yaparim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR