Kılıçdaroğlu konuşurken İnce paylaştı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan karşısında kaybeden Muharrem İnce, 81 ili tek tek gezeceğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2018 15:38 GÜNCELLEME 26.06.2018 16:48 SİYASET
Kılıçdaroğlu konuşurken İnce paylaştı
Kılıçdaroğlu konuşurken İnce paylaştı

Geçtiğimiz pazar günü yapılan cumhurbaşkanı seçiminde CHP'nin adayı Muharrem İnce yüzde 30 oy alarak, yüzde 52 oy alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında kaybetti.

CHP'NİN İÇİNDE İNCE SESLERİ YÜKSELDİ

 

 

Parti içindeki Kemal Kılıçdaroğlu muhalifleri ise uzun bir aradan sonra CHP'nin oyunu yüzde 30'a taşıyan Muharrem İnce'nin Genel Başkanı olması gerektiğini belirterek Kılıçdaroğlu'nu istifaya davet ediyor.

İNCE, 81 İLİ GEZECEK

Tüm bu yaşananların ardından Muharrem İnce, Twitter hesabından Türkiye turuna çıkacağını açıkladı. İnce, şunları belirtti: "Hepimizin Cumhurbaşkanı' adayı olarak tüm Türkiye ile buluşmak, kucaklaşmak, teşekkür etmek için seçim öncesinde gidemediğim illerden başlayarak 81 vilayete gideceğim."

YORUMLAR 185 TÜMÜ
  • MANTIK NERDE? 5 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem'in amacı il il gezerek Kılıçdaroğlu'nun yapamadığını yapmak; il il gezerek il ilçe başkanlarını belirleyecek chpnin il ve ilçe tabanına oynayacak onların desteği ile zamanı gelincede ke mal'e tekmeyi atacaktır. Umarım herkese güvenecek kadar saf biri olmaz bakalım ne olacak ?
    Cevapla
  • aek 5 yıl önce Şikayet Et
    vekillikten düştü şimdi buna kılıştar belediye başkanı falan ol diye kandırır. buda inşallah olamaz sonra yallah abd ye. siyasetten hızla silinir.
    Cevapla
  • gülsen 5 yıl önce Şikayet Et
    Boş ta kaldın maarreem, iş güç de yok vakit bol gez bakem
    Cevapla
  • belde 5 yıl önce Şikayet Et
    onlar bu hali ile devam ettiği sürece AK parti olur veya diğer sağ partiler yüz yıl daha iktidar yüzü göremezler. ne zaman ki bu milletin gerçek değerlerine saygı gösterip kabullenirlerse o zaman belki görürler. yoksa böyle yarım ağız laflarla iktidar yüzü görünmüyor. şunu da söylemek gerekir AK parti de sadece Reise güvenip koltuk sevdasına girişenler 24 Haziran seçimlerini iyi okuması gerek. Reis gelir gelmez verilen mesajı anladık dedi. ne yapılırsa yapılsın koltuk garanti diye bir şey yok. vatandaşa dokunun vekillerimiz
    Cevapla
  • yorumsuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Ama Trt yöneticisinin memleketi neresiyse oraya gitmezsin sen şimdi 80 vilayet diyelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR