Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert mesaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Önümüzdeki dönemde de en büyük mücadelemiz terörle olacak. Terörü ayaklarımızın altına alarak yok edeceğiz." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.06.2018 14:22 GÜNCELLEME 29.06.2018 15:44 SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert mesaj

Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi Camii'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terörle mücadele konusunda çok net ve sert mesaj vererek, "Önümüzdeki dönemde de en büyük mücadelemiz terörle olacak. Terörü ayaklarımızın altına alarak yok edeceğiz ki ülkemizde huzur hakim olsun." diye konuştu.



Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu;

Kim ki bu dünyada bir mescit inşa eder, Allah da cennette onun için bir köşk inşa eder.1500 kadar öğrencimizin komando eğitimi aldığını öğrendim. Buna da şiddetle çok çok fazlasıyla ihtiyacımız var. Komandolarımızı, özel kuvvetlerimizi ne kadar artırırsak terörle mücadelede başarımız o kadar artacaktır.

"AYAKLARIMIZIN ALTINA ALIP YOK EDECEĞİZ"

Nitekim işte son Cerablus Afrin operasyonlarıyla sizlerin başarısını gördük. Ve bizim önümüzdeki dönemde de en büyük mücadelemiz ülkemizde terör olacak. Terörü ayaklarımızın altına alarak yok edeceğiz ki ülkemizde huzur hakim olsun.Bizim hem işin fizik noktasında, hem maddi noktasında ama aslolan manevi noktada imani noktada işin temerküz etmesidir.

"DÜNYANIN BAŞKA HİÇ BİR YERİNDE YOK"

Çünkü bizim büyük bir avantajımız var. Hamd olsun Müslümanız ve Rabbim bizlere şehadet gibi bir makamı lütfediyor. Bu iş bir dinde yok, bizde var. Ve bizde malum Mehmedimiz yürüdüğü zaman şehadete yürür. Onun için de Küçük Muhammed anlamına bizim askerimize ‘mehmetçik’ adı verilmiştir. Dünyanın hiçbir İslam ülkesinde de askerinin adı ‘mehmetçik’ olan yoktur. Sizler Mehmetçikler olarak kınası bol yakılan kınalı kuzularsınız aslında. Onun için de peygamberlere en yakın olan şehadete hep hazır haldesiniz. Allah bu yolculuğumuzu da mübarek kılsın."

 

 

YORUMLAR 97 TÜMÜ
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    Terörle mücadelede en büyük caydırıcı güç idamdır.
    Cevapla
  • Hızır HASTA 5 yıl önce Şikayet Et
    PKK,ya oy verenlerin yeşil kart yaşlılık maaşı özürlü maaşı diğer yardımlar kesilmelidir. Bölge 24 saat uydu kameraları İHA ve SİHA,larla izlenmeli. Teröre destek verenler TÜRK vatandaşlığından çıkarılmalıdır
    Cevapla
  • Oyanur 5 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden askeriye de ibadet gizli yapilirdi diye duyardık. İşte ak partiyi millétimiz gözünde vazgeçilmez kılan en öne.li nedenlerden biri de budur. insanların heryerde inançlarını yaşaması laikliğe engel olarak görülüyordu. Askeriyede okumak isteyen çocukların aileleri kapalı ise fazla şansları yoktu. Ülkesinde hiç bir ayrım yapmadan bütün vatandaşlarını bir anne bir baba gibi eşit değer veren otekilestormemektir rabbimizin de razı olacağı adaleti saglayabilmektir yoneticilik. Bunu yapmazsan eninde sonunda ilahi adalet yıllarca muhalefete düşürür partileri ışte böyle. Chp yaptıklarının cezasını çekiyor çekmeye de devam edecek
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada terörizm sadece Müslüman ülkelerde var.Çünkü Sistemleri dıştan müdahaleye açık.idam yok.Ve kendi içlerinde hain çok.Reisimizin yanındayız.
    Cevapla
  • TURAB 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis; Soylu'ya sahip çık. Eğer O'nu hainlere feda edersen bizi üzersin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR