Bahçeli sert çıktı: Herkes ayağını denk alsın!

Devlet Bahçeli'den Koray Aydın'ın gafıyla ilgili açıklama geldi. Bahçeli, "Koskoca bir cümlenin içerisinde gaf olmaz. Bunun altından İYİ Parti kalkamaz. Herkes ayağını denk alsın." ifadelerin kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 30.07.2018 15:21 GÜNCELLEME 30.07.2018 15:52 SİYASET
Bahçeli sert çıktı: Herkes ayağını denk alsın!
Bahçeli sert çıktı: Herkes ayağını denk alsın!

Meral Akşener'i partinin başında tutmak için yapılan ikna toplantısına katılan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, çıkışta yaptığı konuşmada  yanlışlıkla "Liderimiz Devlet Bahçeli" diyerek büyük bir gafa imza atmıştı. Koray Aydın'ın gafı sonrası çevredeki kalabalıktan gelen yuhlama sesleri iki parti arasında gerilime sebep olmuştu.



BAHÇELİ: BUNUN ALTINDAN KALKAMAZLAR, HERKES AYAĞINI DENK ALSIN

Koray Aydın'ın gafı sonrası ilk kez konuşan  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli net konuştu. Bahçeli, "O kelimeyi oluşturan bir kaç hecenin arasında bazı yanlış telaffuz ve kavramlar nitelendirebilecek konuşmalar yaptığınız takdirde bu gaf olur. Orada bana ulaşan bilgiler çerçevesinde, sayın genel başkan yardımcımızın ifade ettiği gibi 4 kişi arasında eğer bir konuşma planlama ve dışarıdaki kitleyi o manada yönlendirmeye yönelik gaflete düşmüşlerse çok büyük hata işlemişlerdir.Orada bir genel başkanı yuhalatacak bir gaf olamaz, bunun altından İYİ Parti kalkamaz, herkes ayağını denk alsın." ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ'DEN KOPMALAR OLUR MU?

İYİ Parti'den MHP'ye dönüşler konusunda da konuşan Bahçeli  şöyle konuştu; 
"Kopmalar olur mu bilmiyorum, bizden koptuklarını biliyoruz bize dönerler mi bilemiyoruz. Ama şu kesin ki aralarında bazı isimlerin MHP ile bağları tamamen kesilmiştir."

 

 

YORUMLAR 1
  • AKHİLAL 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bahçeli ne diyor:"Şu kesin ki aralarında bazı isimlerin MHP ile bağları tamamen kesilmiştir."Nokta...İsterlerse tabi ki Chp yada Hdp'ye katılabilirler.Daha münasip olur...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR