CHP karıştı! İnce: Yüreğiniz varsa beni gönderin

Muharrem İnce, CHP’de kurultay talebinde bulunan kişilerin disipline sevk edilmesine tepki göstererek, “Arkadaşlarımı disiplin kuruluna göndereceğinize yüreğiniz varsa beni gönderin” dedi

ABONE OL
GİRİŞ 17.08.2018 06:02 GÜNCELLEME 17.08.2018 11:27 SİYASET
CHP karıştı! İnce: Yüreğiniz varsa beni gönderin
CHP karıştı! İnce: Yüreğiniz varsa beni gönderin

CHP’li Muharrem İnce, partide kurultay isteyen isimlerin disipline sevk edilmesini sert sözlerle eleştirdi. Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden parti yönetimine yüklenen İnce, “Olağanüstü Kurultay için imza verenleri disipline vererek yüzsüzlük yapmayın. TBMM’yi olağanüstü toplantıya çağıracağınıza olağanüstü kurultayı toplayın. Arkadaşlarımı disiplin kuruluna göndereceğinize yüreğiniz varsa beni gönderin” ifadelerini kullandı.

İHA'nın haberine göre İnce, şahsına hakaret eden kişilerin ödüllendirildiğini, kurultay talebinde bulunanların cezalandırıldığını belirterek, “Cumhurbaşkanı adayı yaptığınız kişiye hakaret edenleri ödüllendirip olağanüstü Kurultay talep edenleri disipline sevk ederek parti içi demokrasiden söz edemezsiniz” dedi.

 

 

YORUMLAR 44 TÜMÜ
  • Hayalet partisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyet Hayalet Partisi. İnceye őneri.
    Cevapla
  • Nevzat 5 yıl önce Şikayet Et
    "Alman en iyisini yapmış bizim yerli otomobil yapmamıza ne gerek var "diyen Maarrem işte sendeki ufuk bu. İyi kötü Kılıçdaroğlu bizi güldürüyordu sen güldürmüyorsun bile.
    Cevapla
  • Engin 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya muharrem ince sahte okey gibisin ama kendini gerçek sanıyorsun öyle her gel bakalım diyennin yanına koşarsan sonra çok sesin çıkar gel bakalım muharrem seni muhtar bile yapmazlar artık
    Cevapla
  • Abbas 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu parti sanki çocuklar partisi, mızıkçılık. Kendi içinde anlaşamayan bir parti nasıl memleketi yönetecek.. Zaten yönetmek isteyen kim... Beyler yan gelip yataklar.. Öyle de yapıyorlar..
    Cevapla
  • hahaha 5 yıl önce Şikayet Et
    Chp yi İnce gibi trolleyen daha henüz bulunamadı.O yüzden mümkünse İnce kalsın.Kemalle İnce Edi ile Büdü gibi oldular.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR