Ankara'dan Cemal Kaşıkçı kararı!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Suudi Arabistan'ın teklifiyle Kaşıkçı olayının aydınlatılması için ortak çalışma grubu kurulması kararlaştırıldı' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.10.2018 19:36 GÜNCELLEME 11.10.2018 22:53 SİYASET
Ankara'dan Cemal Kaşıkçı kararı!
Ankara'dan Cemal Kaşıkçı kararı!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye ve Suudi Arabistan arasındaki işbirliği çerçevesinde ve Suudi Arabistan'ın teklifi üzerine, gazeteci Cemal Kaşıkçı hadisesinin aydınlatılması için ortak çalışma grubu kurulmasının kararlaştırıldığını bildirdi.

SUUDİ ARABİSTAN TEKLİF ETTİ

 

Kalın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Türkiye ve Suudi Arabistan arasındaki işbirliği çerçevesinde ve Suudi Arabistan'ın teklifi üzerine, Suudlu gazeteci Cemal Kaşıkçı hadisesinin bütün yönleriyle aydınlatılması amacıyla ortak çalışma grubu kurulması kararlaştırılmıştır.

YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • Çiçek 5 yıl önce Şikayet Et
    Mutlaka icerdekiler he r şeyi biliyor konsolosluk taki çalışanlar iyi bilir kameralar hepsi çıksın meydana her kes tek tek ifade versin korkmadan
    Cevapla
  • tnc 5 yıl önce Şikayet Et
    işbirliği çerçevesinde ne mantıksız. kral denen herif öldürdüğü iddia ediliyor.
    Cevapla
  • ÜNAL 5 yıl önce Şikayet Et
    suçlu ile neyi çalışacağız. olay açık ve net. abd ve israilin haberlli bir olay. amaç türkiyeyi yanlışa sürüklemek. kızgınlıkla. ama yemez ler çok eski devlet geleneği olan türkiye cevabı zamanı gelince verir. onların tuzağına düşmez.
    Cevapla
  • Erol 5 yıl önce Şikayet Et
    Trump geçenlerde, Suudileri tehdit etmişti. Prens te, sizden eski bir devletiz diye cevap vermişti. Bir ihtimal; ABD tarafından Suudi prensi zor durumda bırakmak için, muhalif suudlularla yapılmış bir operasyon olabilir.
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 5 yıl önce Şikayet Et
    TC.halkınin 16 devlet kurmuş geçmişi var bu düzenbazlara meydanı boş bırakacak değiliz haliyle... biraz dans biraz çay ve kahve derken suçluları bulacağız evvelAllah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR