Kılıçdaroğlu yine kendi kendini yalanladı

Dün partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada yine kendisini yalanladı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.11.2018 12:59 GÜNCELLEME 14.11.2018 12:59 SİYASET
Kılıçdaroğlu yine kendi kendini yalanladı
Kılıçdaroğlu yine kendi kendini yalanladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin dünkü grup toplantısında yaptığı açıklamayı yine kimseyi beklemeden kendisi yalanladı.

 

 

ÖNCE "SURİYELİLER BİRİNCİ SINIF VATANDAŞ" DEDİ

Konuşmasının başında Türk vatandaşının ikinci sınıfa konulduğunu ve Suriyelilerin birinci sınıf vatandaş muamelesi gördüğünü iddia eden Kılıçdaroğlu, "Hastaneye başvurduğunuzda 14 ayrı ödeme yapıyorsunuz. Ne adım atarsanız para ödüyorsunuz. Hiçbir Suriyeli bunları ödemiyor. Bizim insanlarımız ikinci sınıf. Ben bunları söyleyince vay  Suriyelilere karşı mısın?" ifadelerini kullandı.

 

 

SONRA "SURİYELİLER SEFALET İÇİNDE YAŞIYOR" DEDİ.

Konuşmasının devamında ise birinci sınıf olduğunu iddia ettiği Suriyelilerin sefalet içinde yaşadığını belirterek "35 milyar dolar harcadık diyorlar Suriyelilere, yalan. Onlar da sefalet içerisinde yaşıyor" diye konuştu.

YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • eren 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adam ağır hasta
    Cevapla
  • Pinochio US 5 yıl önce Şikayet Et
    İş Bankası ortaklığı ile dünyada hiçbir örneği olmayan siyasi bir parti konumundaki CHP, bankanın iştiraklerinden dolayı da tuhaf bir mali yapıya sahip bulunuyor. Bu çerçevede CHP, İş Bankası’ndaki yüzde 28′lik ortaklık payı üzerinden GSM operatörü Avea, Bayındır Hastaneleri, Fora Zeytin, Türkiye Şişe Cam ve Nemrut Limancılık gibi pek çok şirkette İş Bankası ortaklığının içindeki yüzde 28′lik payı oranında söz sahibi bulunuyor
    Cevapla
  • Pinochio US 5 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk'ün kurduğu İş Bankası`nda yüzde 28 hissesi olan Cumhuriyet Halk Partisi, bu parayı ne yapıyor? 2009 dönemi, İŞ BANKASI’ndaki payı 3,1 miliyarı buldu : Rapora göre, İş Bankası Ocak 2009′dan bu yana aktif büyüklüğünü Aralık 2008′e kıyasla yüzde 6,7 oranında arttırırken, özkaynaklarını ise yüzde 18,2′lik bir artışla 11 milyar 170 milyon liraya yükseltti.Böylece CHP’nin sadece İş Bankası’ndaki varlığı 3 milyar 177 milyon liraya ulaştı. Banka bu iştiraklerden 322 milyon lira temettü geliri elde ederken, CHP de 90 milyon 160 bin liralık temettü gelirinin sahibi oldu. .. CHP’nin Faiz geliri 1,4 miliyar Lira ..
    Cevapla
  • My name is Er_doğan 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu adamı CHP nin başından EKSİK etmesin. Daima bu partinin genel başkanı olsun.
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Burnu uzamış gene.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR