Fatih Erbakan ilk mitingini düzenledi

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan ve Osmanlı Padişahı Abdulhamid'in torunu Abdulhamid Kayıhan Osmanoğlu'nun kurucuları arasında yer aldığı "Yeniden Refah Partisi" Eyüp Sultan Meydanı'nda düzenlenen mitingle tanıtıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.11.2018 17:08 GÜNCELLEME 24.11.2018 17:31 SİYASET
Fatih Erbakan ilk mitingini düzenledi
Fatih Erbakan ilk mitingini düzenledi

Eyüp Sultan Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Erbakan partisini iktidara taşıyacaklarının sözünü verdi.

"TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAĞIZ"

Erbakan, "Milli görüşün koalisyon ortağı olduğu birinci 40 yıldan sonra, mili görüşün tek başına iktidar olacağı ikinci 40 yılın startını veriyoruz" diye konuştu. Erbakan, babası Necmettin Erbakan döneminde memurun maaşını 2 katına çıkardıklarını söyleyerek, "Denk bütçenin gerçekleştirildiği birinci 40 yıldan sonra bütün iç ve dış borçlarının ödeneceği ikinci 40 yılı başlatacağız" dedi. Erbakan ilk işlerinden birisinin Ayasofya'yı ibadete açmak olduğunu kaydetti. 



"PARTİYİ ŞEHZADEYLE KURUYORUZ"

Milli görüş akımının ilk siyasi partisi olan Milli Nizam Partisi'ni sultanların kurduğunu söyleyen Fatih Erbakan, "Babam Milli Nizam Partisi'ni kurarken 'Bu partiyi sultanlar kurdu. Bu partiyi sultan Abdulhamid Han kurmuştu' demişti. Şimdi biz de diyoruz ki milli görüşün ikinci 40 yıldaki temsilcisi olan Refah Partisi'ni Erbakan'ın kastettiği şehzademizle birlikte kuruyoruz" dedi. 

 

 


"İNTİKAM İÇİN GELMİYORUZ"

Refah Partisi'nin 20 yıl sonra vücut bulduğunu söyleyen Erbakan, "Yeniden Refah Partisi olarak kavga için intikam için çatışma için değil, kinle hasetle hırsla yola çıkmıyoruz. Bizler Yeniden Refah Partisi olarak yapılan tüm hayırlara teşekkür etmek, eksikleri tamamlamak, yanlışları düzeltmek için yola çıkıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan Abdulhamid Kayıhan Osmanoğlu da yaptığı konuşmada Yeniden Refah Partisi'yle birlikte Osmanlı ruhunun geri geleceğini söyledi.

 

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 69 TÜMÜ
  • asım 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun tam destek.
    Cevapla
  • Sessizsecmen2 5 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı'nın geri gelmesine en azından o ruhun dönmesine ittiriyor dünyayı gibi sanıyorum Tayyip Erdoğan bunun alt yapısını hazırladı ve Fatih Erbakan ve Osmanoğlu nun da 2023 ten sonra devir alması mümkün gibi geliyor
    Cevapla
  • Sessizsecmen 5 yıl önce Şikayet Et
    Dunyada kapitalist güçlerin yaptıkları keyfi ambargolar nedeniyle Avrupa bile karışmış halde bkzFransa bir taraftan İsrail itirafları bkz. Bölgemiz en son Osmanlı zamanında sükuta sahipti itiraf etmeliyiz ki ' İslam dünyasında kargaşa ve malesef ki cehalet hat safhada özellikle Erdoğan'ın da 2023 demeçleri saray yaptırması son zamanlardaki Osmanlı dizileriyle Osmanlı'nın hatırlatılması sanki ilahi bir güç resmen dünyayı Osmanlı'nın kurulusunu
    Cevapla
  • şems 5 yıl önce Şikayet Et
    Tutmaz.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı uğurlu olsun.Allh yolunuzu açık etsin.önce adalet deyin yola çıkın..gerisi gelir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR