Bahçeli'den MHP teşkilatına genelge

MHP lideri Bahçeli, parti teşkilatına gönderdiği seçim genelgesinde ''Cumhur İttifakı'nın saygınlığını zedeleyecek her türlü söz ve davranıştan kaçınılacaktır'' ifadesine yer verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.01.2019 16:08 GÜNCELLEME 04.01.2019 20:23 SİYASET
Bahçeli'den MHP teşkilatına genelge
Bahçeli'den MHP teşkilatına genelge

MHP lideri Devlet Bahçeli imzasıyla gönderilen genelgede şunlar vurgulandı:

 

 

"Cumhur İttifakı, Türkiye’yi gelecek bin yıllara taşıma hedefiyle temellenmiş, bekamızı muhafaza ve müdafaa azmiyle ahlaki ve hukuki varlığını temin ve tescil ettirmiştir.Bu ittifak sıradan bir birliktelik, çıkar merkezli bir oluşum, siyasi dürtülere teslim olmuş bir yapı, küçük hesaplara tamah ve tevessül eden kaygan ve kaypak bir ortaklık değildi

Cumhur İttifakı'nın siyasi birlikten ziyade ülke, millet, güvenlik ve tarihi çıkarlarımız gözeten bir bir beka beraberliği olduğu unutulmamalı. Cumhur İttifakı'nın mehabetini ve meşruiyetini gölgeleyecek açıklama, değerlendirme, yorum, yayın ve beyanatlardan kesinkes uzak durulacaktır.

Parti olarak 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine kaç belediye kazanırız, kaçını kaybederiz zaviyesinden bakmadığımız bellidir, bilinmektedir. Siyasi çetele tutmadığımız her türlü izahtan varestedir.

Cumhur İttifakı adaylarının seçime katıldığı her seçim bölgesinde AK Parti'yle eş güdüm halinde ortak çalışmalar yapılacaktır"

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Aslanım benim
    Cevapla
  • hoca 5 yıl önce Şikayet Et
    din ,vatan ,millet için gereken duruş. istikrar ve birlik çok önemli. hepimiz önce vatan demeliyiz. ADAMSIN...
    Cevapla
  • Yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    O zaman devlet bey dükkanı kapatsın temamen bu ne
    Cevapla
  • Allah icin 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rizasi icin Ūlkemiz icin.Avrupa isvucre teşkilatkarindaki iyi partiller olduğunu konuşuluyor.ne olur bunlari temizle.bun şahsiniza partinize ve Ak partiye Cumhurbaşkanimiza muhalefet yapiyorlarmiş.birlikteliğe zarar icin calişiyormarmiş.Allah Ūlkemiz icin yardimcimiz olsun.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah birlikteligimizi islam alemine daim etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR